Azt is mondta Tibi, hogy az a kissrac vol takivel elozo heten dumaltunk (biciklivel volt kint) es hogy Nekedszallt vagy mi... :S
Akkor vegulis csak magadat kell osszeraknod es lehet is visszaulni:) Egy jo turat majd nyomunk Rudabanya, Rakaca iranyaba ha midnen ok lesz
Koszi, majd kiprobalod ha mar midnen rendben lesz. Eg es fold a 250-eshez kepest. Az setamotor volt Mar megrendeltem hoza az uj gumikat is. Ha midnen igaz, holnap meghozza a posta, pentek reggel felhajintjuk Tibivel elsot-hatsot, aztan mehet a menet masap hajnalban. Remelem bejon azidojosok joslata es szep idonk lesz:)
Motornak lett valami baja a balesetnel?
Huhuuu jobbulast akkor... Tibi modnta, hogy volt egy nagy perec. Gondolom rajottel mar hogy en ki vagyok. Telen en voltam Veletek a quaddal, 2 hete meg a 250es Yamahaval az edelenyi palyan.
Szombaton megyunk ki a miskolc rallyra motorral. Kar, hogy nem jossz, jolenne minel tobben lenni. Nekem mar megvan a 450ccm-es gep:)
Volt 6 nap kórház máj és comb zúzódás váll ficam. Jelenleg itthon héderelek táppityun. A térdemet már derékszögig tudom hajtani. A karomat sem tudom rendesen emelni mert fáj meg ropog a vállam, és az oldalam is fáj még rendesen. Motorra 1-2 hétig szerintem nem tudok felülni sajna.
Nincs Neked veletlenul egy fiad is aki motorozik? Ha jora gondolok, akkor elvileg az edelenyi palyan buktal nemreg egy hatlmasat a nagy asztalnal. Vagy az valaki mas volt?
elmentek már ma nincs kedved kijönni ferihegyre? szerintem 5-5,30 között kinézek. 8ig lehet motorozni addig van világos.mostanában kicsit eltűntem, érettségi meg nem jött meg időben a gumi. szombaton megy karcsi, balázs meg még páran kistarcsára. én még nem tudom, hogy megyek-e, eléggé lebarmolnám a gumikat az oda meg visszaúton.
Akkor vegulis csak magadat kell osszeraknod es lehet is visszaulni:) Egy jo turat majd nyomunk Rudabanya, Rakaca iranyaba ha midnen ok lesz
Motornak lett valami baja a balesetnel?
Szombaton megyunk ki a miskolc rallyra motorral. Kar, hogy nem jossz, jolenne minel tobben lenni. Nekem mar megvan a 450ccm-es gep:)
Grat
de csak hátul , mert elöl nem ér a nap kezdek kicsit viccesen kinézni