Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerostol sikerult rendelnem. De kovetkezoleg majd menezem az Ujgyorinel.
Azt is mondta Tibi, hogy az a kissrac vol takivel elozo heten dumaltunk (biciklivel volt kint) es hogy Nekedszallt vagy mi... :S
Akkor vegulis csak magadat kell osszeraknod es lehet is visszaulni:) Egy jo turat majd nyomunk Rudabanya, Rakaca iranyaba ha midnen ok lesz
Gumit Miskolcon szoktam venni az Újgyőri főtéren. A környék legolcsóbb gumisa.
Semmi, a piszok megúszta, mivel kerékre érkeztem és gurultam még egy pár métert az eldőlés előtt. A bajt a mögöttem jövő motoros motorja okozta...
Koszi, majd kiprobalod ha mar midnen rendben lesz. Eg es fold a 250-eshez kepest. Az setamotor volt Mar megrendeltem hoza az uj gumikat is. Ha midnen igaz, holnap meghozza a posta, pentek reggel felhajintjuk Tibivel elsot-hatsot, aztan mehet a menet masap hajnalban. Remelem bejon azidojosok joslata es szep idonk lesz:)
Motornak lett valami baja a balesetnel?
Gratula a mocihoz, vigyázzatok egymásra. Jó lett volna menni a rallyra
Jajahh. Kekszinu FOX szerelesben vagyok.
Veled együtt quadoztunk télen 1x, meg 1x az edelényi pályán motorral?
Huhuuu jobbulast akkor... Tibi modnta, hogy volt egy nagy perec. Gondolom rajottel mar hogy en ki vagyok. Telen en voltam Veletek a quaddal, 2 hete meg a 250es Yamahaval az edelenyi palyan.
Szombaton megyunk ki a miskolc rallyra motorral. Kar, hogy nem jossz, jolenne minel tobben lenni. Nekem mar megvan a 450ccm-es gep:)
Volt 6 nap kórház máj és comb zúzódás váll ficam. Jelenleg itthon héderelek táppityun. A térdemet már derékszögig tudom hajtani. A karomat sem tudom rendesen emelni mert fáj meg ropog a vállam, és az oldalam is fáj még rendesen. Motorra 1-2 hétig szerintem nem tudok felülni sajna.
Akkor mostmar 100% biztosra tudom, hogy ki vagy. Bukasbol lett valami serules, vagy motorra tudsz ulni? Vgy mi volt ha nem tul indiszkret a kerdes?
Úgy látom nincs titok előtted
Nincs Neked veletlenul egy fiad is aki motorozik? Ha jora gondolok, akkor elvileg az edelenyi palyan buktal nemreg egy hatlmasat a nagy asztalnal. Vagy az valaki mas volt?
De onnan
Sokadikx nem veletlenul Alacskarol vagy?
Itt vagyok egész nap, csak hát, hogy nézne ki, ha írnék valamit és válaszolnék is rá magamnak
Napot miva megint halál van az endurokrosszban? egész nap egy oldalt írtatok
Szio hogy vagy?sikerult a meg hallgatas?
most leginkább az izzadt és a homokos felem közül tudna választani remélem, hogy a zuhanyzással nem múlik el a barnaságom is
A szerencsés lovag meg majd választhat, hogy a fehér vagy a csoki csajt válassza
üdw!
Grat
május elsejére olyan barna leszek, mint máskor augusztusban
de csak hátul , mert elöl nem ér a nap kezdek kicsit viccesen kinézni
de mást igen
elmentek már ma nincs kedved kijönni ferihegyre? szerintem 5-5,30 között kinézek. 8ig lehet motorozni addig van világos.mostanában kicsit eltűntem, érettségi meg nem jött meg időben a gumi. szombaton megy karcsi, balázs meg még páran kistarcsára. én még nem tudom, hogy megyek-e, eléggé lebarmolnám a gumikat az oda meg visszaúton.
valaki megmondaná,hogy a 120/90 es gumimba mekkora belsőt vegyek?