Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggegeltet amúgy, és különben is
Mit pattogsz csincsika, már 22:00kor fetrengtél mint egy csecsemő, most meg itt kukorékolsz korán reggel .......
Jóreggelt
Ébersztőőőőőőőőőő
Lusta népség
Lehet. De ha viszek, ő örül, én örülök, mindenki örül, olyan, mint a gruppenszex.

Akinek megadtad a számom akksi ügyben, ne lepődjön meg, ha nem ér el (anyjáját a vodafonnak), mert térerőben (rohadt voda) eléggé gyengén állok itthon (le a vodafonnal, vesszen, ott fut, kapjátok el) sajna
én is gondolkodnék rajta de lehet már nem is emlékszik rá
...azóta is rágódom, nem kéne-e pár fajább sört vinnem a bácsinak...
Mert ilyen kis hülye vagyok.

Szia Mara
de megmagyaráztad és hárítottál szépen

Stét mindenkinek
Hát mentem én is max. 3 kört Borsolya vasával, a bácsi így is kiszúrta, és odajött leszabályozni.
Nem mondod, hogy te is motoroztál!
jó éjt
Válaszolok én: jól.
miért fenáll a lehetőség?
persze minden csudaszép, csudajó, csak éppen most minnyááá elalszom ülve, annyira fáradt vagyok

Jóéjszakát mindenkinek
Hogy sikerült a mai motorozás?
reggelente én is szoktam , pedig nem is iszom
és mivel huzamosabb ideje fennáll ez az állapot, de még egy grammot nem híztam, nem is aggódom túlságosan
Szijja Kicsijány!

Minden ok? Már kezdtem aggódni miattad!
miami csi
még nem volt orvosnál,de szédül meg minden,hányinger stb.Mondjuk ezek a tünetek nálam is vannak néha
Köszi kérdésed. Hááát a májam egy kicsit vacakolt jobban mint tegnap, a többi már jobb. Ma voltunk kint a pályán szétnéztem kicsit hogy pontosan hol mi történt.
Voltam, a Pözsóban immár másik szív van, igaz, még nem dobog...reggel te akartál hívni?
csá na mi van,elmentek a digók?
Mi a helyzet az útánpótlással?
helló mindenki,kösz a sisakot voltál Matyinál?
a rohadék kis smiley-k sztrájkolnak és nem jelentek meg
leváltom őket hamarosan