Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltupírozok egy potkányt, az pont ilyen ...mekkérdezem holnap ezt a pincsillát
110/90-19 80/100 21 ezek a méretek, az abroncs elvileg cross és teljesen vegyeshasználat, mert lábon járok ki a pályára.
röff röff gumiszakértő
attol fűgg hol használod milyen talajon, milyen méretű peres gumival ,crossal-e vagy fimessel, 0,5- 1,1- ig bármi szoba jöhet,
amúgy ménem bugyira mész edzeni,ott lesz verseny 3adikán,monoron csak augusztusban lesz ha jól emlékszem.
ez van
olyat mint a képen volt? azt mutasd meg sanyának,feléjük minden nap sétáltatnak olyat
én most egy diszmalacot szeretnék valahonnan szerezni, megnézném emberek arcát mikor sétáltatom porázon,,
Értem már! Akkor felejtős.
szerezzémá nekem egy ilyen kulcstartót,me erre nincsen
ja,tudom,hogy nem tud bejelenteni,én elvileg azt akartam,hogy jelentsenek be és ha másodállásban van válallkozóim,akkor nem kell magam után fizetni. de ő nem ,stb. inkább ad 100fixet.majd meló előtt 2 nappal kitalálta ezt a számlás témát.
Tudom ismerem ezeket a plüsspatkányokat, kulcstartónak pont jók
de ő nem az én fizetésemről kért volna számlát,hanem mintha vett volna tőlem valamit,teccik már érteni? semmilyen szerződést nem akart.
Értem én. Viszont ha számlát adsz, akkor nem is tud bejelenteni. Mint egyéni vállalkozót megbíz téged. Szerződésnek lennie kell, különben nem tudja befogadni a számládat sem.
Bár nem vagyok egy adótanácsadó.
ez nem az de ezt nagyon bírtam
üdv, cross abroncsokat hány bar-ra érdemes felfújni? vegyes használat, yz 250en. a gumik típusa bridgestone m603 és 604. most raktam fel őket és érzem, hogy valami nem az igazi.
nyem,ő a csincsilla ,hát eztet se tudod?
Hasonlít erre?
szija röfi hangos vagy ne röfögj teeee nyem kell,nekem kell bentre,uramé a csivava,nekem is legyen má valami
Az meg mi a szösz, a motkány utódja lehetett
100ezer fixet mondtak,6 órás munkáért és az egészről számlát kellett volna adnom de nem jelent be meg semmi,mint ha ott se lennék,azt számlát meg adjak...
kell egy mozgo játék a kutyáknak,,?
szép estét jöfff-jöfff,