Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak vizes füvön kapar, sajnos.
mindig csak igérgeted
azért arra figyelj hogy otthon belövöd a guminyomást pl. 1.3 bar-ra mire kiérsz a pályára az már 1.6-1.7

szóval ott kéne melegen belőni vagy számítani a kb.0.3-0.4 bar növekedésre
1x már tényleg benézek
100 dolcsi, örök garancia, a Motocross Action Magazin csupa szuper lativuszban irt rola,,
hátul akarom kiprobálni elöször michelin s-12-vel 0,5-el full sziklán, majd kiderűl hogy beborul-e,
nem akartam ,de úgy megörölült neked aztán mondom "nem itt,a fórumon van sanya",egyből visszadőlt az ágyba
Próbáljad gázzal ,akkor a farát tolja ki
akkor meg hétvégén gyere,akkor megyünk mi is
szegény malac,má előre sajnálom,röff röff
ne ijesztgessed mert megáll a szíve
köszi, megprobalom. most 1,3 körüli lehet de furcsa meg tolja az elejet. mondjuk lehet h meg be kell kopnia kicsit jobban es jobb lesz.
nem ke tupírozott patkány,me ha kimegy belőle a tupír akkor csúf,de tényleg kéne egy ilyen kis dög lécccccciiiiiiiiiiiii apaaaaaaaa
oké mester ugrok,ugrok,
Tavaly néztem már az akciócrossban, mennyi stex ez a belsőnélküli kütyi....amúgy én 5ezerből megcsinálom a felnidet belső nélkülire
Há mer én nem versenyzek, csak hobby motoros vagyok. Legalább nem lesz tömeg!
ha pályán ugrálsz akkor jo az 1-bar,
én nyem értek a gumikhoz,csika meg alszik
mondom csikának sanya itt van,felugrik az ágyból álmába,: "itt van? Sanya? Hol van? "
ha már gumi, most fog megjönni nekem ez az ujj cucc, amcsibol, igen jokat irnak rola,még 0,4-el is tesztelték hibátalanul, nézzétek meg link
Szép gyerekkorod lehetett, kapál kakajót
szewasztok amúgyilag
ronis azt igérted ha mégegyszer röfög ez a jó csaj akkor ráugrassz
annyira komoly