Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akartam jobban szétszedni, mert akkor lehet soha nem raknám össze.
ááá,odaneadd neki! látod mit tenne vele nem szabad rábízni eladta volna másnak megyek pápás
Oké,jó éjt!
A multkor még meg akarta venni ,na igy vigyázna rá még jo hogy nem boltoltuk el
sorry de megyek fürcsizni,aztán tenti,reggel 6kor kelek ha lesz kicsi időd szaladj ki a pályára holnap. Nagy puszi mindnekinek jó éjt
hehe mer szereted na tessék,má megszólalt mögöttem: "nálunk jó helyen lenne a kútban a vödörben,ott még a kutya se piszkálná"
Én ha otthon vagyok le se teszem,még ha klotyozni kell is inkább besz.rok
Csákány ! Na mi volt ,mesélj
jajj persze.. mindig ezt mondja ezzel fenyeget
Dehogy teszi , Ö kényeztettné a legjobban
A kicsi megörökölte az elözöt Még 1-2 év és rárakom
nekünk is kéne már egy gyerkőc épp ideje lenne de csika azt mondta ha elkezd sírni kiteszi a kutyákhoz
Ja az jó lenne,de azér ez se rosz
nagyon vagány
Van már
milyen jó lenne ilyenkor fiatalabbnak lenni
hát egyszer annak is kell motor meg benzin
Nekem már nem tojik csak a gyerköcöknek,
vagyogatunk,csika hulla,épp a kádban pancsikol,ha még nem alaudt el. mondjad a nyuszinak adjon sok pízt,kell benzinre meg motorra
már az uram le akarta nyúlni az összes macskanyelvet mondtam neki meg ne próbálja mindet enni panaszkodott hogy kevés lett
Igen ,köszönöm,mostanában sok a tennivalom ,és ti hogy vagytok? holnap ebédre vagyunk hivatalossak elötte meg öszeszedjük amit a nyuszi tojt
Jó hír. Ha a sok fincsi kajától nem férne fel a motor a futóra, hagyjátok otthon
de csak leskelődtök e senki meg nem szólalna. Na úgy néz ki visszük a motort,ha minden igaz van futó,csak műszaki nincs