Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem arra vagy kiváncsi, szóval ma felmondtam. holnap megyek be utoljára és nem, nem izgulok, csak kell keresnem másik helyet. szerintem hamarosan lesz is, csak mostantól se kocsi, se céges laptop. kis kényelemmegvonás de hamarosan rendeződök
Jaaaaaúúúúúúúúúúúú
hüle német kölkök, idiot
Mi lett veled?
én is tudnám szeretni, csak most kéne egy laptop is, mert asztali gépnek nincs hely a lakásban és valamiről nem ártana a netet is elérni, ha állást akarok találni
péntekig kitalálom, hogy mi legyen, oks?
Me,könnyű,gyors,nem eszik,megy mint állat,megbízható,csak sokan nincsenek tisztában a kocsival,ezé akkoriban sokan pusztultak benne.Én nagyon szeretem,jó kis gépek
Asszem méék aludni
Ne érdeklődjé felfelé
Mi akar ez lenni?
Tanátak
öreg,1985,de teljesen kikasznizva,felújítva, azóta nem használtuktehát 0Km, óra szerint 20000 Km,metálkék,kék belsővel és mindene gyári,nincs kokecolás
Te igy születtél vagy csak lettél?
régen ezeket úgy hívták némcsibe, koporsó
jó szórakozást !
Heggessz bele lemezzzzzzbűűűű Minálunk csak olyan van,hogy dug a tyúk
Úgy is be csap.
évjárat, km, SZÍN?
tudja a tököm....valami kisf.szú aberált állat női ruhában
Az olyan gyugót cserélgetheted, de ez dugattyú!
5 lityi,200 körül 7lityi,ettű többet sose evett egyik sem,egyet apámnak adtam neki
Mé,komolytalanul,má nem lehet cserélni gyugót
wow!
és mennyi benzint iszok meg 100 km-en? (mááá tőled csak óvatosan merek kérdezni... )
szewa .....mi van sany a megint megtaláltak az üzenőfalon? ki ez a faszkalap amúgy ?
Szüjjé,gyorsan,vagy kijabájjá a héten,meghagyom ha kell óccsóé 200 píz,me szombaton elvinnék,álapotra olyan mint az omega