sztem a te gondod nem ismerem 6os suzuki sokat csak 1et ......van a cuzukinak egy oldala, ott minden meg van....alpha-sport.com aszem ....ha már ennyire kell de, tolmácsot nem tudok hozzá
még nem tudom de azért köszi
a héten meglátom, mi a helyzet állás ügyben, mennyire kapkodnak utánam. egyelőre nem sürget semmi, de persze pályázatokat írni kell. meg bebillegni és fecsegni emberekkel, hogy csak én kellek nekik , de ezt egyelőre elintézem bkv-val.
ha megszültem, hogy mit is akarok, akkor szólok feltétlenül
ki hát Dezső nagyon fog hiányozni, de majd csak elleszek valahogy szerzek valami olcsó kis járgányt, aztán nem fogtok tudni lerázni megyek fotózni lelkesen
Jó! látszik is rajtad mert sok ember nem is tudja ,hogy a cukrot az emberi szervezet nem tudja vagy kis mértékben tudja felhasználni mert ahoz enzimek kellenek, azt meg csak keveset termelünk ettől bizony hizunk! a méztől azért nem mert egyszerű cukrokbol áll ami a méhek termelte invertáz nevü enzim átalakitott egyszerü cukrokká amit az izmok égetnek!
naaaaaaaa peregjetek mán fel?mint az elzárt benzincsapnál....
a héten meglátom, mi a helyzet állás ügyben, mennyire kapkodnak utánam. egyelőre nem sürget semmi, de persze pályázatokat írni kell. meg bebillegni és fecsegni emberekkel, hogy csak én kellek nekik , de ezt egyelőre elintézem bkv-val.
ha megszültem, hogy mit is akarok, akkor szólok feltétlenül
mi a helyzet, te ördög? ma hány embernek szóltál be?