Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne röhögj ezek komoly dolgok!
sztem a te gondod nem ismerem 6os suzuki sokat csak 1et ......van a cuzukinak egy oldala, ott minden meg van....alpha-sport.com aszem ....ha már ennyire kell de, tolmácsot nem tudok hozzá
Let's get ready to rumble!

naaaaaaaa peregjetek mán fel?mint az elzárt benzincsapnál....
Legjobb
Nekem meg 12-t mutat
még nem tudom de azért köszi
a héten meglátom, mi a helyzet állás ügyben, mennyire kapkodnak utánam. egyelőre nem sürget semmi, de persze pályázatokat írni kell. meg bebillegni és fecsegni emberekkel, hogy csak én kellek nekik , de ezt egyelőre elintézem bkv-val.
ha megszültem, hogy mit is akarok, akkor szólok feltétlenül
Volt , hogy egy óránál cseréltem, annyit mutatott a falon
Az a te gondod lényeg ,hogy legyen / ismerősök, suzuki!/
Van egy jó kis crx-em,nem kell?
A 2006-os könyvre ráteszik a dugót,arra az órát,és amennyit mutat annyiná cserélik Ez a Sanya tuning
honnan
Hello Bácsi
Mi történt mig nem voltam itt?
kezei olom
ki hát Dezső nagyon fog hiányozni, de majd csak elleszek valahogy szerzek valami olcsó kis járgányt, aztán nem fogtok tudni lerázni megyek fotózni lelkesen
Van amelyik harap,csivavám is olyan,meg én is meg a többink is
Szeva Sanya! Lécci szerezz nekem 2006-os könyvet Hány ó-nál cserélik a dugót?
Ótót is kiveszik segged alul,akko még el is ásom
Igen, meg azt is, hogy az a kutya amelyik ugat, az nem harap
a főnökömnek nem szeretnél szerdán akkor már nem dolgozom ott, de sajna én ehhez nem vagyok elég gyakorlott, de neked mindig megy
Jó! látszik is rajtad mert sok ember nem is tudja ,hogy a cukrot az emberi szervezet nem tudja vagy kis mértékben tudja felhasználni mert ahoz enzimek kellenek, azt meg csak keveset termelünk ettől bizony hizunk! a méztől azért nem mert egyszerű cukrokbol áll ami a méhek termelte invertáz nevü enzim átalakitott egyszerü cukrokká amit az izmok égetnek!
Soknak Még itthon is
nem tudom nem szoktam kóstolgatni
mi a helyzet, te ördög? ma hány embernek szóltál be?
olom!Akkó mán pisilőjin is méz csurog?
tőlem aztán nem nagyon gazdagszik meg a cukoripar szinte egyáltalán nem teszek semmibe cukrot