Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem tart ehhez a típushoz a pink, ugyhogy ámerika marad Bár ha tudok vagy hallok valamit, akkor szólok mindenképp.
Áh, nem akarok már költeni a mocira többet, veszek öcá forintért rá vmit, aztán jónapot, de ha lesz valami szólok .

Keme, amerikából kéne vmi? Szerintem megoldható...
Több mindent kéne venned,úgy jobban járnál.3200 a háccsó+ 3300az első+posta 1400 .Ennyinél nem éri meg kűdözgetni. Szedjé vagy írjatok össze több cuccot,úgy bulibb Így csak a posta keres
Huhúúúú öcsécském az országban csak a pink-nél,ott meg kedvezményhez repkedni kell a millióknak ezt mondták,mi meg mai születésű ek vagyunk.Ajajj.Ott tudsz venni vagy kintről.
2002-2003-as CR250-hez új henger érdekelne...
Kofi! Elvileg Keme intézi a cserét, csak nekem kell majd belsőt vennem. Kivettem mind2 kereket, és azt mondta van Dabason egy gumis, ahol megcsinálják. Előre hátulra kap jobb gumikat, sajna nagyon slick, ezért már én is fekve vettem az egyik kanyart, és letört az ülésem. Tudsz ócsó pizért belsőt szerezni? kicsicsip, ócsó?
Hölgyek,Urak az asszony mától a MOTO-COMPLET hivatalos viszonteladója lett,igy ha valakinek ócsóbban kell valami onnan,akkor cseregni vagy kiabáni sziveskedjék.
Parasztvakítás Új belsőt vegyél,küsőnek megfelelő méretűt.Akkor nagy bajod nem lehet.Felni belsejét nézd át,ha kell csiszolópapírozd át,küllővédő gumiszalag ép legyen,a külsőgumit felnihez szorító hülyeségen se legyen semmi sorja,akkor sokáig bajod nem lehet.
Sziasztok! Örülok annak, aki ott volt Nyáregyházán, zsir volt, de annak mégjobban, ha adtok pár tanácsot
A fél délutánt, mint kiderült defekttel motoroztam végig. A kérdés az lenne, hogy számit e valamit ha a belső erősitett falú, vagy csak parasztvakitás, illetve mire kell odafigyelni gumibelső vásárlásnál? (gondolok itt márkára stb...)
Csááá Na,adok egy crx-et szar motorodért De,csak,ha szar,mert úgyis szít kell szedni.Ha megcsinájjátok ráfizetsz vagy 150 ezret
csá
Látod-látod,nem vagyok én hülye gyerek Nem véletlen kötözködök mindenkivel DE
ja ja jo lenne a hétvégén motorozni Sóskúton egyet... előre is köszi
meg jott a keddved verseny utan ott motorozni valameik oldalon peddig latam ki irva telo szamot de melyiken most nem jut eszembe de ha igen szolok
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy nem tudja-e valaki hogy a Sóskúti pályán lehet-e motorozni? És ha igen akkor milyen feltételekkel? (Kinek kell szolni, és mennyit kell fizetni? ilyesmi...)
köszi
de foleg velemeny kernek ki ismeri?
halli szerintetek ez a csizma mennyit er?
Alexcbr-t keresd a kipufogó topikban!
A motor megyeget így is, csak gyenge. Picit tud pofozni rajta a szerelő, ha minden igaz. Többi a CR/CRF fórumban, de ez a lényeg.

Kinek van ismerőse, aki Amerikából tud cuccot behozni?
Nem lehet helyrehozni?Biztos van megoldás!
ennyi.
...mindössze rá kell jönni, hogy lehet helyrehozni a hibát, ki lehet-e operálni a hüvelyt, és egy normálisat tenni bele, vagy vegyek nicasilost amerikából, pár hét postázással, cirka 100ezerért.
Ez a probléma ezek szerint nem csak az emberekre hat ki...
ennyi ez minden
és mikor lesz készen?