Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást pusza majd beszélünk
es megyek ha kaja van itt ugyis gazos csak juli vegeig varjatok
Most viszont lépek, mert már így is túlórázom 33 perce
Erről beszélek,de asszem te nemtudod miről Nem rontom senki bótját,mienk még gyerekcipőőőőőőőőőőősss
A fogammal én is szenvedek, április 1 műteni kell szájsebészet meg minden. Pakson voltunk, jó volt, csak nagy volt a por. Remélem egyszer összejön végre a tali, majd én is sütök valami fincsit
ez meg mi csak nem egy szalon
és ez most nem a reklám helye, akikkel együtt motorozunk, azok erősített belsőt használnak. De azért történhetnek váratlan események, mint most hétvégén Pakson. Defekt az időmérőn
lemaradt: nyáregyházán lesz most hétvégén úgy tudom,de mostanság nem voltam bent itt, a többiek biztosan jobban tudják
szija csaj köszi,vagyogatok,kínlódok a fogammal csütörtök óta. kihúzták,aztán begyulladt,most tettek bele valami gyógyszeres gézt. De már legalább nem fáj annyira. Hát igen,nem jöttél pedig vártalak! de majd legközelebb Pakson voltatok?
Nem volt panasz,de azé a zsebbe,se ok nélkül lapul nálatok

Nagyon szép
Szia! Hogy vagy? Sajnálom, hogy nem találkoztunk a múltkor. Legközelebb hol lesz verseny vagy fórum-tali?
szep estet mindenkneki,talaltam itt sarga hammert
Ok, egyébként van erősített belsőm is.Ha motorozni megyünk általában mindig van nálunk, ki tudja mikor van rá szükség
hy 700Ftért is tudok gumit,csak azt még biciklibe se ajánlom
Köszi, majd holnap nézelődök, igazából csak az első lyukas a hátsó még működik.
A kókányolásról egyezik a véleményünk, és a belsővel kapcsolatos tanácsodat megfogadom.
Igazából a sima, nem erősített falú belsővel se volt még probléma, vagy nem közölték velem. Szerintem próbáld ki, sokkal olcsóbb (nálam az első hátsó pont 3000.-)
Tapasztalat szerint,a hobbynak nevezett motorosok sokkal többet ártanak a mociknak(nem kell senkinek magára venni,de sajnos ez így van)minden téren,főleg,ha ezt azt még otthon kisagyuk szerint belekokecolnak valamilyen módon.A gyári az csak azért gyári mert a gyártó és tervező paraszt azt találta a legmegfelelőbbnek adott tipushoz .A hobby motorozás alatt szinté többet kap egy motor,mert abba minden van amit mocival ellehet követni A gumikról annyit,hogy vannak hibás belsők,nekem sokszor volt,hogy a fala itt ott vékonyabb volt,és a kapott hőtől kiszakadt.Nem dörzsölte semmi.Régóta csak erősítettet használok,azóta bajom nem volt Azt meg kinek a mi a jó?nemtudom
Szia! Tudsz véleményt mondani a belsőkről, mit érdemes, milyen visszajelzések voltak, hobbycrosshoz elég a nem erősitett falú gumi?
Bocs, szaknyelven nem beszélek, de gyorsan tanulok
Erősített Azt,hogy milyen vastag nem tuuuuudom
Szia

Én tudok neked hozni nagy valószínűséggel.
Csak a henger kell vagy komplett dugattyúszettel?
Ez a vékony vagy a vastag falú belső ára?
Ki kell menni, oszt menni
Ki van írva egy tel.szám, azt kell hívni. Vagy kijönnek pénzt szedni vagy nem, anno 1500 volt, ha jól emléxem
De most jól szétkapirgálhatták a tyúkok