A fogammal én is szenvedek, április 1 műteni kell szájsebészet meg minden. Pakson voltunk, jó volt, csak nagy volt a por. Remélem egyszer összejön végre a tali, majd én is sütök valami fincsit
és ez most nem a reklám helye, akikkel együtt motorozunk, azok erősített belsőt használnak. De azért történhetnek váratlan események, mint most hétvégén Pakson. Defekt az időmérőn
szija csaj köszi,vagyogatok,kínlódok a fogammal csütörtök óta. kihúzták,aztán begyulladt,most tettek bele valami gyógyszeres gézt. De már legalább nem fáj annyira. Hát igen,nem jöttél pedig vártalak! de majd legközelebb Pakson voltatok?
Igazából a sima, nem erősített falú belsővel se volt még probléma, vagy nem közölték velem. Szerintem próbáld ki, sokkal olcsóbb (nálam az első hátsó pont 3000.-)
Tapasztalat szerint,a hobbynak nevezett motorosok sokkal többet ártanak a mociknak(nem kell senkinek magára venni,de sajnos ez így van)minden téren,főleg,ha ezt azt még otthon kisagyuk szerint belekokecolnak valamilyen módon.A gyári az csak azért gyári mert a gyártó és tervező paraszt azt találta a legmegfelelőbbnek adott tipushoz .A hobby motorozás alatt szinté többet kap egy motor,mert abba minden van amit mocival ellehet követni A gumikról annyit,hogy vannak hibás belsők,nekem sokszor volt,hogy a fala itt ott vékonyabb volt,és a kapott hőtől kiszakadt.Nem dörzsölte semmi.Régóta csak erősítettet használok,azóta bajom nem volt Azt meg kinek a mi a jó?nemtudom
Ki kell menni, oszt menni
Ki van írva egy tel.szám, azt kell hívni. Vagy kijönnek pénzt szedni vagy nem, anno 1500 volt, ha jól emléxem
De most jól szétkapirgálhatták a tyúkok
Nagyon szép
Én tudok neked hozni nagy valószínűséggel.
Csak a henger kell vagy komplett dugattyúszettel?
Ki van írva egy tel.szám, azt kell hívni. Vagy kijönnek pénzt szedni vagy nem, anno 1500 volt, ha jól emléxem
De most jól szétkapirgálhatták a tyúkok