Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor dobj fel párat
Kockacukrom? Sehol?

Tegyél fel klassz kéééépeket!
Csá,csaj
hello te lóóó
Semmi gond, ilyen a szerelem.
van bizony, megint jó sok kép lett
van " A tm ugrani tanul" című is
Ne keseredjé mán el megint,én még mindezek előtt állok Majd,ha enyim is megáll,én fel is gyújtom
kezei olom fotósnéni, van valami eredménye a mai munkásságának?
Nyi-ha-ha. Prrrhhhhhh...
Lóestét
Vb-s átnéz, bevág azt kiru lesz
Támadnak
Gy.Lacibá mazsola
Holnap ez is kiderül... Szívesen belenéznék újra a henger-hüvely vidékre én is, mert nem néztem meg alaposan, hogy szépen össze van-e dolgozva, vagy gátas lett. Mindegy, jóóóó lesz az nekem, úgyse tudok motorozni, legalább nem ver hanyatt.
Sicc, okos
semmi különös..kicsit fáradtan ..de inkább az a szar , hogy elkezdett fájni fejem ...ebben a pillanatban kávézom....és már kezdek is jobban lenni...

holnap kis izomláz mert nem szokta a cigány a szántást.....
de azért jó volt ...megijedtem mikor lezuhantál a szakadékba .....
Helloo Kafferek. Ti is gigamegahyperkibebaszottmocskos jót motoroztatok a mai nap mint én?! Télleg kihagytam valamit abból, hogy milyen is volt?!..
homokba elment szódával de, a kemény padkák már kifognak rajta(m)
Lehet az is.Arra nem is gondolok hogy,talán hülyén hüvelyezték meg,azt vezérlés szar,de mán láttunk ilyet
Sajnos nem tudok angolul, és nem vagyok reggelve az ebay-ra .Ezt ha vállalod neked kéne intézni . Én meg fizetem a költségeket,de csak akkor érdekel, ha 15_ 17 ezerbe megáll az egész mindennel együtt. .Itthon 23 az új ára ez alá kéne pozicionálni
Injektorral spricceltük
Hali! Nem akarok nagyon beledumálni a dologba, meg nem is láttam a sérülést, de ha a műanyagházból tört ki egy darab azt leginkább több soron üvegszállal és hozzá használatos műgyantával lehetne javítani. Az üvegszál miatt megmarad a rugalmassága és elég szépen el lehet dolgozni. Ha zavar a design, akkor színre tudod fújni a javításnál. Szerintem próbálj keresni spoiler-javító szakit, biztosan segít!
Ezt csak megerősíteni tudom, álom, ahogy megy a gödrökön...
Holnap még áploja a lelkét Gabesz, sajnos ma nem kaptam még vissza. Holnap leveszi a hengert, azt mondta, hogy ott lehet valami disznóság, pl. fordítva betett dugó (?)