Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépjóestét :)
az fasza lenne,még soha nem volt senkivel menni reggel!jó korán kellene!
aladdin02kukacfreemailponthu
nem nagyon...4kor meg nem érdemes elindulni már mert 2 óra alatt nem tudunk motorozni egy jót. esetleg péntek reggel elmehetünk egy pár órára, mert 11kor kezdődik a suli.
Megvan az összes csapágy szimering, meg lett hegesztve a villa csak össze kell rakni, de nem sok kedvem van hozzá. Este meló után nincs kedvem vele foglalkozni. A vinyóm pedig jó volt, a tápot kellett cserélni azóta nem kapcsol ki a gépem. Fotózni pedig nagyon jóóóóóóóó
hogy állsz vele?
szerinted mikorra áll össze?
vinyóddal mi újság, visszajöttek a képeid?
te mi a picsa lehet a videoval már több mint félórája hogy felraktam
a héten nem végzel valamikor korábban?
Mihelyst kész a motorom megmutatom nektek mi az hogy motorozás.
nekem mindegy csak hétvége legyen a szonbat azért jóbb mert lehet sebeket nyalogatni , de ha vasárnap akkor az is jó
gondoltam mert a multkor is még láttam
AZOKKAL tuti sikerülni fog
mondj egy mail-címet és már küldöm is őket
nekem jo a szombat is meg a vasarnap is. tudok alkalmazkodni, ha a többieknek is jó
szia ha legendás ugrást akkarsz töle látni akkor nézndmeg nálam a videoknál ferihegy 3,ferihegy 4 cimek alatt
biztos,azóta nem sokat jártam lent,takarításról meg nem tudok
azokra igényt tartok 2 van csak asszem,fejembe vettem hogy azzzal fogok becsajozni
megyek beszéljük meg
nekem a vasárnap lenne a legjobb
Cevasz
cső,meg van még a dugóm doboza?kellene róla a méret
én is azt vettem észre, hogy a fényképező behálózta, de reméljük nem fog a motorozás rovására menni, azokra a messzi földön híres ugrásokra kíváncsi vagyok, még nem sokat láttam
Hello Drágaságom
most néztem át őket, de szinte csak kompromittáló képeid vannak
szia mami! rég láttalak nézted a képeket?
gyere majd kistarcsára endurozni velünk