Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán meg hétvégén mindenki kidöglik és senki nem jön mocizni mellesleg te mikor csinálod a csavarokat ?
nehogy baj legyen
akkor probléma megoldva:)
rendben. csak valami kötelet hozni kéne mert a gumijam szét vannak repedezve meg le vannak kopva félek hogy defektet kapok. holnapra még nem hiszem hogy megjön az új garnitúra. van vontatóköteled?
a holnap kilőve Nincs ki menjen a kislányomért.De valamelyik nap mehetünk,nekem a következő hétvége lehet nem jó,lomtalanítás lesz,kidobok mindent.
jó ötlet holnap kirugatom magam
vegyél ki szabit,vagy legyél munkanélküli vállalkozó mint én
valamiért a jobb csizmám megy hamarabb tönkre mindig. lehet , hogy a berúgásnál, mert kicsit beleér mindig a lábam a lábtartóba és az cincálhatja meg.
az fasza!holnap hívlak!szerintem okés lesz,most viszek kaját meg benzint is
suliban vagyok, de délutánonként megoldható simán. neked mikor lenne jo? altalaban 2-3ig vagyok suliban. holnap csak 1-ig, elmehetünk utána ha van kedved.
baszki hétköznap nem ér ,engem nehagyatok itt
nem a bal talpa,?
felraktam a vididet.
részvétel már kötelezö én is nyomok addig pár fekvöt és mehetünk is
persze!hétköznap hogy érsz rá?
nem hittem azt!csak nem értettem minek van ez!de rájöttem
valamikor lenne kedvetek elmenni még1szer? én is nagyon élveztem, csak a hanyattesést nem
mit Orbán
MI értel me egy fedetlen akárminek is annyiból minek az egész bazze
csumi kivetem a csavarokat de veszek erösebet és az rakom vissza, ragasztva természetesen
nekem volt egy w2 privaterem az elvileg az olcsóbb, az endurozast jol birta, vizet nem nagyon eresztett be, viszont a krosszozástól szétjött a jobb csizmám talpa és egy darab hiányzik belőle.
Miért azt hitted nyitott lesz a teteje?
oxtar
most már érte miért fedett!Hogy ne ázzon meg az ágy és tudjatok aludni motorozás alatt!
A hét minden napján látogatható de hozzál magaddal még egy embert, ha motorozni is akarsz.
50000 ezerig már elég jó választék van . Nézz körül pl a:www.universalmotor.hu oldalán ott is van pár csizma.