Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó ideje tiédet is kibaszni csába
Mán elvitted?Vagy még nem? Mondom nyusziöt erősebb,pedig van benne kompó De,mié
Mentem Faisst motorjával, és arra a következtetésre jutottam, hogy (már a kötömö spéci cuccokkal ellátott fajtája után is ez volt a véleményem) az összes új motorra gyártott kayaba, showa telókkal 1 dolgot lehet csinálni, leásni szőlő karónak, és a nissin is el mehet a picsába ....ez a marzo, öhlins kooprodukció nagyon patent, és egy széria gyártmány, és a brembo fog mint a satu, jól választott Faisst koma
Jó estét mindenkinek! Mi gyenge?
100-as benyával nem detonál. Továbbra is gyenge és erőtlen.
Tőccsérrel vagy csővel?
Haza hapsim, de ha beindul a szponzorkeresés, feltétlenül kitételként meg kell említeni a projectben a helyi jakuzzis szállodát.. Eza haza, elpakolás, utána még 24 km sofőr nélkül,
kész terror... Ráadásul még kesztölcről visszavittem a kútra egy robogós kiscsávót, kisebb volt a tankja, mint gondolta...
Te hogy vagy?
Vlágost
nyál 1házán csorgattuk a benzintet a hengerbe
serte-perte Mi úsáááááág ?
Megin Kájberbíbek
szeRTE...
Dobálom üdvözletem szeret és leginkább széjjel...Mizu, ááámbörök?

Sanya, nagyon köszi a gyorssegélyt.
szia sanya..........motoroztál valahol?
na mi a pálya bélám? hazakerültél?
Stét
Megtaláltam... hát akkor szerintem licitálj rá, és adj egy e-mailt, arra irok neked egy amerikai cimet, ahol gyűlnek a kx alkatrészeim
Persze, a motorozás volt az első, pont emiatt / megegykicsit a börsztdéj miatt is / pezsgőztem be, hogy el tudjak aludni, mert a tablettákat nem csipázom semmilyen dózisban.. Bár a csobánkai falmászáshoz azért dobnék valami törpikéset, lehet, hogy a bélyeg még jobb lenne...
Nagyon rendes Pubi vagy, köszönöm... ;)
holnapra sajnos közbejött valami, nem jön össze a motorozás, de pénteken vagy hétvégén mehetünk!
Természetesen a postába fizetek mint a katonatiszt. Kurvára nem azt az oldalt teszibe a link amit akarok . Ebay.com-on úgy keres rá hogy kx 250f air box a 2004-es évjáratra való kell nekem, jó még a 2005-ös is. amiben a légszűrő szivacs található.
De amúgy mi is kéne pontosan?! Légszűrődoboz?
Nekem is jön onnan pár cucc, ha beszálsz valamennyivel a postába akkor adok 1 cimet ahova küldheted és akkor jön a csomag kb 30-án