Nekem is csörög, és le van törve a kuplungkosárból egy nyelv. De teljesen fel van újitva a motor, szóval másra nem tudok gondolni. Viszont akkor még jobban csörög, ha eldöntöm jobbra. De nekem nem a vizpumpánál, hanem az első lánckerék tengelyénél. Dugót mikor néztél benne?
Nah akkor leirom a tüneteket, hátha tudjátok mivan a mocimmal... szóval... egyszercsak elkezdett ütemtelenül csörögni ( olyan a hangja mintha egy valami letört volna és ütögetné a blokkot. Vízpumpa dekli körül jött... Le van törve egy darab a kuplungkosárból, ha ez számítana valamit. Jah és még... akkor csörög, mikor behúzom a kuplungot és sebességbe van.
nem tudtam fotózni mert folyamatosan meló volt...yamaha sátor alatt szedtünk szét 3 an egy mt01 blockot+a nézelődők kérdéseire válaszolgattunk
aztán egyből jöttem el onnan 2 kor
körbe se néztem,csak a kijáratig
Na magyarán... nincs autóra jogsim és nem bírom magam eljuttatni pályára csak faterral az meg csak jó időbe visz Meg ahogy mondtam a motornak is van valami bibije és nemtudom mi
o kor nem szamit,zart palyan nem kell jogsi[O22 tobbi okes
Zart palyan vagyis magan terulet odda fa kabat nem jon be es nem is johet csak ugy durva lenne
zsir koszi ellore is holnaptol meg jon uj leptopom es akkor tobbet tudok net kozelbe lenni,pont jokor mert kezdodnek a versenyek ily kovetem minden forumos versenyet zsir
Karisssssssssssssssst
mivel már nagyon kalimpál a dugó..faltól falig megy,az is csörgő,csilingelő hangot ad ki
látni,hallani kéne
távszereléssel mindig voltak gondok
jó melót,..rakéták elől meg ugorj el ha jön feléd
csaoooo
aztán egyből jöttem el onnan 2 kor
körbe se néztem,csak a kijáratig
9 től 2 ig kint voltam
többiek 7 ig kb
Zart palyan vagyis magan terulet odda fa kabat nem jon be es nem is johet csak ugy durva lenne
majd rácsörgök sanyira hogy mi a csöcs van velük