Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez megvan mindenkinek,?
Vén genya

Keresztfaterom szokta mondani hogy kiskölyöknek milyen aranyos voltam, aztán mégis mi lett belőlem
Jól írtad: Profi ! Ez a sarokpont. Profi, ergo komoly háttérrel rendelkezik.. Na én avval köszönőviszonyban se voltam sose... A különbözetből pedig karistolsz inkább... Én így csinálnám...
főleg a hatos pont
bűdös kölök,
nem is bírom a búrádat

de amúgy mit szeretnél amiért írtál........?
vagy a motorozás itt a környékent akarod erőltetni velem ? mert az bármikor szívesen..csak most a hétvégén szárítom a tüdőmet jövő héten meg sóskút de utána akármikor bármikor jöhetsz és megyünk ...elvisszük ronist is ....addig szerzek egy mz-és összekaparom vele a szemüvegeteket
jövő héten soskut EC, na ott lesznek legalább 200-250-en,,
Én 84-ben még ovis voltam
Apukámnak 350 jawa-ja volt, narancssárga már akkor is tudta mi a szín azon a járgányon fertőzödtem meg:rokonlátogatás autó híján motorral anyu és apu között kuporogtam, persze nem nagy távolságra mentünk. Ma már kicsit veszélyes lenne, de anno a kutya nem szólt érte.
csak most csak neked hogy jo legyen a napod,

A kisdobosok 6 pontja

1.A kisdobos hűséges gyermeke a magyar hazának.
2.A kisdobos szereti és tiszteli szüleit, nevelőit, pajtásait.
3.A kisdobos szorgalmasan tanul és dolgozik, segíti társait.
4.A kisdobos igazat mond és igazságosan cselekszik.
5.A kisdobos edzi testét és óvja egészségét.
6.A kisdobos úgy él, hogy méltó legyen az úttörők vörös nyakkendőjére.

mondjuk meg kell hagyni igy utolag olvasva is vannak benne értékek amiket elűltetett a kis fejekben,,
Helloo öreglány... Vén csirke? Ettől most kicsit leakadtam..
Nagyon durva eza nevezős sztori ennyi indulóval..
evvel nem igazán értek eggyet jo modszer az amit a profi versenyzők is csinálnak hogy évente csere, minimálisat dobnak rá az ujjra, viszont nincs felujjitosdi,,
én meg a szpidi és enduró között változtatgattam olyannyira ,hogy két szettem volt már a végén hozzá és két-három óra alatt átalakítottam asszerint mihez volt kedvem....
azért nézek majd fotókat mert volt pár csak sose találom mikor kéne.....
Sajnos nem tudom, de az a gáz, hogy az úttörők 12 pontját se
Ide írtam, mert aszontad, hogy a fríméledet ritkán nézed.. De ahogy nézem ezt se használod.. Nem akkora gáz, nem az életem múlt rajta.. Én nem sírok, Te hálistenkedtél, hogy azóta sem volt új motorod.. Persze a legjobb dolog egy új vas, de talán akkor, ha nincs másra gond, 1ébként csak "felesleges önámítás".. Versenytechnikából se vennék újat, inkább egy használt, spéci technikát.. Pláne mekkora fíling, amikor a retroval gyalázol...
Pontosan 78-as Vén csirke
Aki teheti menjen Monorra versenyt nézni! Rengetegen vannak. Most megy már a szabadedzés, de a Zolim még sorban áll, és még vagy 60 motoros áll előtte
akkor lehetsz kb.77-78-as évjárat
halljuk mind a 6-ot,, de izibe,
szép emlékeim vannak nekem is az mz-vel minden évben átépitettem, olyan űrrakétás csellendzseresre,,

elötte volt 250/1-es csepp tankal, kicsit áthajtott riga kormánnyal,,
84-ben tanultam a kisdobosok 6 pontját A szoknyát azonban nem voltam hajlandó felvenni, kis kék sortom volt
szia
Szép napos reggelt srácok
ja és 12 évig megvolt párszor megkerültem vele a földet.....jó motor volt...szerettem..mondjuk mindíg építgettem tuningoltam de jó volt...szívesen emléxem azokra az időkre

volt mellette mindíg más mocim amivel baszakodtam de ez volt sokáig a fő gép...
de bírom a búrádat ...hova írtál?