Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszakodik a netem mindjárt osszetörök valamit
oooooo mert is?talan indultak monoron?
Végül is igazad van, legalább ennyi jár. De azért a Zoli miatt, meg Sanya miatt és mindenkiért akit ismerek.
jaaaa Forumosoknak lesz motoros felszereles melle golyo allo stb finomsagok es hoza 50 fok
remélem szervezed az első kabuli hard enduro crosst,,,
neked is jo munkat and motorozast
Ma igazi tavaszi idő van, bár kicsit hűvös az idő, de legalább süt a nap és nálunk Gárdonyban perpill. egy felhő sincs az égen
na de legalabb te kapod az infokat,en csak golyokat
most viszont kimentem restaurálni a gépet, van még rajta egy kis melo, utána gurulás, további szép napot mindenkinek,
ertem ,majd kepekre igenyt tartok de van valahol egy oldal ahol fel rakjak verseny kepeket nem? milyen az ido otthon?itt meleg van nagyon
Áhh dehogy, itt ülök a boltban és kapom az infókat
És ha már témánál vagyunk, te jó kisdobos módjára szépen válaszoltál
Igen, volt szerencsém ismerni, de az én szemszögömből sajnos, nem nagyon.. Amennyit ismertem belőle, az nagyon pozitív volt...
szerintem lehet ezen változtatni, majd most ha meglessz a krach, akkor sok emberke meg fog világosodni,, számomra az a kérdés hogy utána hogy jövűnk ki a dologbol, és ki marad a nyakunkon,,,, amugy off,,,,
szio hogy vagy?nem sikerul ki jutnod?
Szia! Monoron nagy banzáj van, mindenki ott van aki számít és aki nem számít, szóval rengeteg motoros van. Képeket szerintem Borsó sokat fog csinálni, azt mondta kimegy ha jó az idő.
Motorkiállításról van pár kép, de mindenki egy nagy sz@rnak tartja. Mi nem voltunk és nem is megyünk, csak mások véleményét tudom elmondani.
aki ma Monoron keszit fotot meg koszonem kuldene e mailre vagy barmilyen formaban
Először nem akartam odaírni semmit, dehát kérdés volt...
Sztem nálatok is van jósok ember, aki egész jól boldogul... Én spec. nemismerem a technikát, ill. ismerem, csak velem szemben alkalmazzák / ták /... De ez pluszban hosszú sztori.. Sajnos én nem látom azt, hogy ez az ország rendbe jöhet, mert itt jókevesen vannak, akik a másiknak jót akarnának, még azok sem, akik ezért kapják a fizetést... Én ebben látom a problem gyökerét.. off...
szevasztok urak and holgyek.milyen a napotok ma Monoron futam kepeket,kiallitasrol meg mindig nem kaptam enduro and Cross kepeket hat szomoru vagyok
azért az élet milyen fordulatokat tartogat,, nem gondoltam volna hogy cirka 24 év után a fiával fogok beszélgetni egy internetes forumon,,,,

téged is megfertözött a benzingőz kis korodban, most már igy maradsz nincs mit tenni,
akkor te ismerted kasjár csabát is közelebbről
Akkor így már érthető is miért írtad az adatlapodra, hogy beleszülettél a " jóba", de a sors meggondolta magát. Nagyon sajnálom ami édesapáddal történt, bár én még kicsi voltam és nem emlékszem rá, de az öregem biztosan.
igen ez szomoru dolog volt, anno engem is megrázott rendesen,,

viszont ez is egy szomoru dolog hogy manapság ha valaki érvényesűlni akar akkor csak kűlföldön képzeli el a jövöjét,,, remélem mostmár hamarosan rendet rakunk szép kis országunkban, és ezt a sok senkiházi szarkeveröt aki csak árt az embereknek ,azokat jol picsán rugjuk mindet,,,,, ahogy kell egy demokráciában,,,