szerintem lehet ezen változtatni, majd most ha meglessz a krach, akkor sok emberke meg fog világosodni,, számomra az a kérdés hogy utána hogy jövűnk ki a dologbol, és ki marad a nyakunkon,,,, amugy off,,,,
Szia! Monoron nagy banzáj van, mindenki ott van aki számít és aki nem számít, szóval rengeteg motoros van. Képeket szerintem Borsó sokat fog csinálni, azt mondta kimegy ha jó az idő.
Motorkiállításról van pár kép, de mindenki egy nagy sz@rnak tartja. Mi nem voltunk és nem is megyünk, csak mások véleményét tudom elmondani.
Sztem nálatok is van jósok ember, aki egész jól boldogul... Én spec. nemismerem a technikát, ill. ismerem, csak velem szemben alkalmazzák / ták /... De ez pluszban hosszú sztori.. Sajnos én nem látom azt, hogy ez az ország rendbe jöhet, mert itt jókevesen vannak, akik a másiknak jót akarnának, még azok sem, akik ezért kapják a fizetést... Én ebben látom a problem gyökerét.. off...
Akkor így már érthető is miért írtad az adatlapodra, hogy beleszülettél a " jóba", de a sors meggondolta magát. Nagyon sajnálom ami édesapáddal történt, bár én még kicsi voltam és nem emlékszem rá, de az öregem biztosan.
igen ez szomoru dolog volt, anno engem is megrázott rendesen,,
viszont ez is egy szomoru dolog hogy manapság ha valaki érvényesűlni akar akkor csak kűlföldön képzeli el a jövöjét,,, remélem mostmár hamarosan rendet rakunk szép kis országunkban, és ezt a sok senkiházi szarkeveröt aki csak árt az embereknek ,azokat jol picsán rugjuk mindet,,,,, ahogy kell egy demokráciában,,,
Motorkiállításról van pár kép, de mindenki egy nagy sz@rnak tartja. Mi nem voltunk és nem is megyünk, csak mások véleményét tudom elmondani.
téged is megfertözött a benzingőz kis korodban, most már igy maradsz nincs mit tenni,
viszont ez is egy szomoru dolog hogy manapság ha valaki érvényesűlni akar akkor csak kűlföldön képzeli el a jövöjét,,, remélem mostmár hamarosan rendet rakunk szép kis országunkban, és ezt a sok senkiházi szarkeveröt aki csak árt az embereknek ,azokat jol picsán rugjuk mindet,,,,, ahogy kell egy demokráciában,,,