Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert?
én meg csak pályán megyek vele(ük)
Mai monori versenyrol ki tud valami Zoli and Sanya hol vegeztek stb infok vagy link hol talalhato?
óóó... pálya pálya... én nekem megvan a moci fél éve pályán még nem is voltam vele...
az zsir akkor tenyleg 100% versenyre keszulhetsz kiraly ez eredmeny kerem
hát ja...
mind1,alkatrészeket majd máshonnan szerzek majd
lehotay offroad motor's lesz (már az is elvileg) a tm kizárólagos importőre,ők segítenek majd az alkatrészben.
ők támogatnak a heboval
hmm durva ennyit hogy a jo vevot meg lepik ,alltalaban kapnak az emberek de ahogy latom nem Magyarorszagon no nem baj potoljuk bizzd ram az ugyet
Háát, én is vele mennék, mert nála van a motorom , és az enyém is bejáratós.
lószart se..
még egy kurva 3szüget se adtak,hogy le tudjam támasztania motort...a service manualról meg nem is beszélve...na mind1
bár azt nemtom hogy hogy fogom kideríteni,hogy a kormányon a gyujtástérkép kapcsoló,hogy működik,meg hogy kell állítani
zsir akkor vissza ter a szamod kira mit kaptal meg motorhoz Tm mez?valam iajandek
egy kis időre igen
de ma Zoli felhívta az arcot a mamsnál,hogy javítsák ki
jó tegnap mentem vele egy karikát,mielőtt betettük volna a buszba
mennék vele most is,ha itthon tartanám és lenne mivel kivinni pályára...
szóval majd holnap lesz a járatás....aztán meg a tesztelés a pályán
csumára feltankoltuk,azt ki kell tolni belőle,kövi tank benyánál már azért lehet forgatni
es akkor mos45 os rajtszamod lett?
remélem holnap is ilyen kurva szar idő lesz mint ma
Még nem mentél ezzel a csodával?! Na nehogy már... vártál rá egy csomót és most ott van és nem mész vele?!
nem hagyom ki es Megkapod keddvenc bokkomet is
vagyis bugyin
hát,kibírom...valahogy
hát,imi mondta ma,hogy lehet hogy ő kivisz
szóval elvileg akkor mi is ott leszünk monoron
zsííír,gyere is vazzeee
Hú jól néz ki! Nem értem, hogy birod ki, hogy ne menj vele Vasárnap bugyi?Lehet mi is megyünk.
Ha csak ma akkor buktam
Mondjuk amúgy is, mert csak akkor lesz rá pénzem ha elviszik a másik enduroszettet...egyébként jó lenne az öntött kerék is, bár a 3küllősek nem tetszenek...
ott leszek augusztus6kan monoron versenyeden szurkolok majd hooha
Halli Brada Grat meg 1x boldog ember vagy most mar minden meg van hogy csucsra erj Anno Volenter haverom is TM kezte
jó kis mislenbabás gumik vannak rajta...sztem ultoljárra
csinos motor