Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De rendes vagy
hagylak őrizetlenül
nem leszek en csak kicsit melozok az par percet vesz igenybe talan so hir van kozolod
Neked is szia
Ha jól érzékelem egyedül maradtam
Szia
ertem hu majd remelem lesz fotok is koszonom infot most picit melozom de vissza terek szio
Ez nagyon hízelgő volt... Tsaoo
Hát lassan egy órája nem kaptam hírt, ugyhogy nem tom. Zoli a MAMS-os versenyen 125b-ben megy, itt nem tudom hova sorolják.
Hidd el, hogy alaposan szembesülök vele...
40 éve nem tudok megélni belőle... ez van... Nah kitartás mára, délután már free leszel... Sziasztok
Nagyon megcsavartad, mint Bekem. De elvileg tanultam szövegértelmezést egyszer valamikor , értem mit akartál kihozni belőle
ezzel en is egyet ertek
es mik a hirek a fiukrol milyik osztalyban indulnak?stb hireket
Az őszinteség nagy erény manapság csak az a baj, hogy abból sajna nem lehet megélni.
Szép napot neked
ooo hm szepen fogalmazva csak neked es forumon levoknek Biztonsagi szakerto vagyok egy Nagykovetsegen Kabulban
Na kérdezz gyorsan öreglány, miaz ami nem megy?! Én mindig elleneztem ezt az előzményesdit, de olvass vissza talán...
Én meg azt nem tudom, hogy te mit csinálsz távol az otthontól
tegnap Dveet hivtam fel gratulaltam neki uj Tm hez
Mindig is őszinte krapek voltam, erre a kis időre minek változzak meg?!... Nah, énis lépek, további jókat Neketek, majd valamikor valami...
Ebbe belegabalyodtam, mint macska a házicérnába
baszus nem is tudtam ,jujj szurkolok nekik en ugy is 3.5oraval ellorebb vagyok durva es nem lehetunk ott szurkolok kozott igy faj a dolog
Igen indultak, meg ha jól tudom még páran innen a fórumról.
Nemsok választásom maradt, már amikor ülni tudtam, előfordult, hogy csak a versenymotoron voltam hajlandó enni...
A baj az, hogy nem sikerül abban a formában foglalkoznom a motorozáéssal, ahogy a tudatalattim elképzeli, és ebben a formában "átok" ez momentán..
Én ezt nem látom olyan optimistán, mert amikor az ostoba emberre "ráégeted", hogy mitől, és miért ostoba, és fel sem fogja, sőt, ellentámadásba lendül, és még meg is magyarázza, hogy az mitől helyes,na akkor én nem látom, mitől lenne itt jobb.. Persze énis amellett lennék, de sztem ez mission impossibile, ahogy tom krúz is mondaná...
mindjárt újraindítok és leszek ha sikerül
Jó motorozást aztán vigyázz magadra