Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SM cucc

két kerék lánckerékkel féktárcsákkal.....meg egy ktm adapter a féknyergedhez előre.....meg távtartók...két használt gumi 58.64%-os
egy a baja hogy nem versenycucc mert fzr400 yami 3 küllős öntött kerekek asszem...de jó ktm -be mert abba volt.....olcsóért csak neked csak ma
űűűdv
beállítgattuk a karokat..csavarokat átnéztük stb..
csináltuk kurvajó képeket,de tesómnak kellett most a gép,szóval csak este lesznek képek...
de telós van...bár nem az igazi
gondoltam egy legyen otthon is es 95 CR Honda ugy meg fogot 250 es Cross Enduro ami jon de zart palyan szeretnek be jarni par palyat es tanulni toletek Forumosoktol par trukot
Milyen cuccot
én akkoriból inkább hondát vennék....persze állapotfüggő de mégis inkább honda...
crossozni akarsz ?
kerdesem haza megyek szabira ugy juli korul 95-98 evjaratu CR Hondat veszek de szerinted KTM akkori kiadasa jobb?
tudok fillérekért cuccot neked most ....
Marad enduro!
Talán ha sikerül a gyári kerékszettet eladni vagy elcserélni akkor lesz SM...de nem hiszem amúgy...minek?
magyarországon maradok

esztergomtól 4-5 kilométerre szamárhegy/búbánat völgy......ez visegrád irányában van ha kimész esztergomból...
merre koltozol?
én gépem jól van köszöni szépen...én is nagyjából...volt ez a family crises....kezd megoldódni a dolog.....normalizálódnak a dolgaim....
bár most költözködés lesz ...most veszem új házat.....ez még fog időt rabolni......

de indul a szezon és már tépném a gázt csak pont most kicsit beteg lettem.....jövő héten már megyek endurozni.....
sajna idén még csak két és fél napot nyomtam a motorozást
most supermotyót faragsz belőle? végleg vagy majd cserélgeted azért?
hooha geped hogy van?vanak mocik hat osszinten motoroztam mar de nem valami egezseges Gd kerdezd KTM bulirol o indul
szia kornélhhhhhhh mi a pálya veled? jól vagy ? kabulba van motorod? have you motocycles in kabul?

milyen ktm nap?

Várom a képeket!
ohhh mennyi gond hmmm ja talaltam egy enduro boltot man valamelyik nap fotozom
Jaaaaaa...nem teljesen, hétfőn hívom az esztergányoló bácsit hogy készen vannak-e a távtartóim, meg kell vegyek egy új láncot és akkor be lehet építeni a kerekeket...aztán hívom is a Norbiékat hogy mikor vihetem műszakira a gépet
amire keszulsz versenyre multkor mondtad nem
Ja, itt is hol van net hol nincs...bekaphassa a faxomat
Miféle KTM-nap?
nincs senki hirmondo borzalom
hali keszen allsz ktm napra?
Hireket kernek
megbassza a t-mobil a kurva anyját