két kerék lánckerékkel féktárcsákkal.....meg egy ktm adapter a féknyergedhez előre.....meg távtartók...két használt gumi 58.64%-os
egy a baja hogy nem versenycucc mert fzr400 yami 3 küllős öntött kerekek asszem...de jó ktm -be mert abba volt.....olcsóért csak neked csak ma
űűűdv
beállítgattuk a karokat..csavarokat átnéztük stb..
csináltuk kurvajó képeket,de tesómnak kellett most a gép,szóval csak este lesznek képek...
de telós van...bár nem az igazi
gondoltam egy legyen otthon is es 95 CR Honda ugy meg fogot 250 es Cross Enduro ami jon de zart palyan szeretnek be jarni par palyat es tanulni toletek Forumosoktol par trukot
én gépem jól van köszöni szépen...én is nagyjából...volt ez a family crises....kezd megoldódni a dolog.....normalizálódnak a dolgaim....
bár most költözködés lesz ...most veszem új házat.....ez még fog időt rabolni......
de indul a szezon és már tépném a gázt csak pont most kicsit beteg lettem.....jövő héten már megyek endurozni.....
sajna idén még csak két és fél napot nyomtam a motorozást
Jaaaaaa...nem teljesen, hétfőn hívom az esztergányoló bácsit hogy készen vannak-e a távtartóim, meg kell vegyek egy új láncot és akkor be lehet építeni a kerekeket...aztán hívom is a Norbiékat hogy mikor vihetem műszakira a gépet
két kerék lánckerékkel féktárcsákkal.....meg egy ktm adapter a féknyergedhez előre.....meg távtartók...két használt gumi 58.64%-os
egy a baja hogy nem versenycucc mert fzr400 yami 3 küllős öntött kerekek asszem...de jó ktm -be mert abba volt.....olcsóért csak neked csak ma