Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És 125 WR-ről mit mondasz, alaktrész hogy nincs hozzá?
a wr 125 az egy versenyendúró ..............a wre 125 meg egy lágyabb inkább utcai gyengébb kiadás , önindítóval egy csomó lábtartóval meg ilyesmivel amivel olasz kissrácok tudnak járni iskolába és kicsit tovább bírja a blokkja na nem az anyagok miatt hanem mert nincs annyira kihegyezve ...de amúgy jó kis gép!
köszi
Amugy mi a különbség a Husky WR és WRE közt?
Okés!
Amugy amit mondtam MSN-en azzal beszéltem, érdekelné a csere, de addig nem akarom megnézni se, amig nincs meg a pénz...(mámint amit rá kéne fizetnem....)
darabokban volt szal nem kérdeztem,de gondolom 2 körül....
W8 mennyi volt?
votlam halason...volt 1 w8.... jah meg volt 1 geci jó motor ott...gasgas ec 250 2003as rendszámmal 480ért(450be elhozod..) nem éri meg????
Itt
Ki szeretne adni nekem 30ezer FT?
200ért...pfff
az jó járgány lehet...
aloha!
na valaki megadja a linket a térképekről?
Napos du-ánt minden motorosnak
nem hívtál fel szégyeld magam pedig megnéztelek vna magamnak, hogy milyen emberkének adok én itt ki ilyen bizalmas infókat
faisst...van itt ez a zoli gyerek,talán 1x találkoztál vele,tök8...lényeg h van csobánkán 1 98as aluvázas cr 200forintért....hát nem kurva olcsó? volt megnézni a srác és azt mondja bitang..200 forintért mi minden baja lehet annak? azt mondja a tulaj h nem bírja eladni,azért ennyi..jó duma voltam kunhalason(bocs sutyerák h nem szóltam,msnen részletezem majd...) a lényeg hogy itt a rendszer...a másik lényeg az hogy nem passzol rá szal hétfőn vissza viszi 1 emberke....amúgy itt a kép
jó ez a cr is
ez a honda tőlem 5 kmre van
az utolso sort a kawára gondoltam,a honda az jo távolságban van olyan 200km
nah iitt a link a cr-röl
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
az enm gáz szerintem hogy hülye szine van a tanknak,csak az,hogy kurva messze van töle 400km
Van egy Husky WR 125ös amit nézegettem, beszéltem az emberrel, érdekelné a csere én meg még ráfizetek, cask a gas az hogy a ráfizetett öszeg fele van meg nekem kézbe, a többit a szülöktől kéne kuncsorogni, nem lesz egyszerű...
Legtisztább az lenne ha itt lenne a kes a kezembe amit a DT-ért kapok, na de mindenki csak emailt irogat, jönni nem jönnek....
jó ez a kawa nagyon..bár a tankja a gázos
de jól néz ki...emg a kipuffja elég zsír
melyik az a cr?
muti
hali.lehet öt fogom megnézni holnap elég szép állapotu
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
de csak ha ma este aztmondja a cr-es faszi,hogy nincsen már meg a vas!
Ami remélem nem fog megvalosulni
miért nem lehet?
felforr a fékolaj???
már rájöttem hogy azért puhul be mert felforr a fékolaj mert sórol a hátsofékem jövöhéten viszem szerelőhöz
jó ez vicc...de oda kell figyelni mert nem minden a torokátmérő