Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozee, evenx, valaki mondjon már valamit a kérdésemre, lécci!!
hát..annyival hogy töbet fogyasztana
valaki meg tudná mondani, hogyha a mocim 28-as karbiját lecserélném 32-esre akkor teljesítményben mekkora változás lenne??? tudok egyet elég olcsón csak azon gondolkozom hogy megéri-e, szerintetek mivel lenne jobb??? help
monnyuk ere a berugóás dologra rá kell érezni...
dekompresszor
huskyn nicsen dekomresszor ??
nyáregyházán érdekes módon az 525sx et elsőre berugtam.magam is meglepődtem rajta
nemtod berugni a husky-t és azért eladod
ez komoly
ihi!!!

de nagy a pangás? motoroztok?
helyes!
én ugy döntöttem eladom a husky t... nem "rugdosom"... jobb az a pitty-pitty...
aloha!

meg tudnárok mondani azta linket,ahonnan le lehetett szedni a katonai térképeket?
Szép estét nektek
hy!
Hondának az xr sorozatáról mi a véleményetek???
egy 250-es xr vs egy 125 enduró, melyik a nyerő???
xr 250
Köszönöm szépen
pumpa,pedál lenttart,csavar kinyit,levegő kienged,cs.bezár,pumpa-pumpa,míg vízhólyag nem nő a kezedre de az oil szinre odafigyelni na mit kapok érte?
te meg légyszi ha annyira tudod írd le nekem hogy muködik
jól van hülyültem Ne kapd fel a vizet,inkább pumpáld a fékpedált
én ott nem fékolajrol beszéltem azért hulye nem vagyok fékolajat még nem is vettem az 1 külön kérdés
Fékolajat nem öntünk a benzínbe!!!
függ a szint a fékbetéttől is,h mennyire kopott!Nézd meg,mert ha teszel új betétet és előtte feltőltöd a szintet akkor meg csak kifolyik!
és az olaj tartályba( ami a benzinbe megy) abba beleönthetem az olajat amit vettem ami nem olyan mint amien most benne van?
hát ugy hogy minimum szint alá csökkent az olaj benne de nem tudom mi más baja lehetne???
az hogy fogy el? elvileg nem ereszt a hátsó féked,szal nem fogyhat el...gyakorlatban..
menet közbe fogyott el az olaj ugyhogy hátsofék nélkul jöttem haza! de azért leírhatnátok hogy képbe legyek ne legyetek ilyen lusták
Szerintem vidd el szerelőhöz,mert ha nem vágod még hogy kell hiába írjuk le fékkel meg ne kisérletezz!
Sziasztok!!! ha a hátsofékem( tárcsa) megpuhult letudom nyomni teljesen akkor az azért van mert az olaj elfogyott belole? olajat csak öntsem bele és kész vagy kikell légteleníteni ha igen akkor azt hogy kell