kaptam egy első defektet most ahogy jöttem hazafele kajakra meg voltam ijedve azt hittem hogy a felnivel lett valami holnap első dolgom kicserélem a belsőt vagy ragasztom
zoozee, megy a moci így is rendesen csak találtam egy rávaló 32-es eladót, azért kérdeztem meg, hogy mit dobna rajta, de én sem látom nagy értelmét, kiváncsi voltam mit mondtok, ennyi
szeva Gerle.
Kérdésem lenne,mikori a motorod?Nekem 92-es.Nem tudsz véletlen valami normális magyar boltot!
alkatrész,kiegészítök,minden ami kellhet egy huskyhoz!!!!!
a pénzt kifelejtetted!!!
amúgy cr jövő héten lesz kész mert annyi a motor , hogy nem bírom......de inkább összesűrűsödtek mert vagy 3-hoz most lett alkatrész és a gazdiknak mindjárt kell a gép .....ezért most rám jár a rúd de tele leszek lével!
tudod siki mi a véleményem a régi huskykról ...de az alkatrészellátásuk az még rosszabb....amúgy ne ijedj meg nem rossz motorok annyira...... de hozzá kell mondani azt is hogy ha jók csak akkor jók
a régi huskyk közül a 2T -hez jobb szerezni cuccot ...de drágább mint a japánhoz.....a japánhoz meg nem is annyira kell.....de endúróba meg crossba azért azok se mennek ingyen...kell oda isúj dugó meg egyebek ...de azokhoz az első hentesnél is kapsz ötféle dugót pl.!
vélemény?