Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert

vélemény?
az miért lenne jó,ha lángokat lőne?
reagálna valaki faiston kivül a lángos hsz mre?
kaptam egy első defektet most ahogy jöttem hazafele kajakra meg voltam ijedve azt hittem hogy a felnivel lett valami holnap első dolgom kicserélem a belsőt vagy ragasztom
én vagyok
nincs itt senki???
zoozee, megy a moci így is rendesen csak találtam egy rávaló 32-es eladót, azért kérdeztem meg, hogy mit dobna rajta, de én sem látom nagy értelmét, kiváncsi voltam mit mondtok, ennyi
Én tudok
szeva Cseró!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem jó lesz
akkó van szopó ha odér és látja hogy egy nagy fos
szeva Gerle.
Kérdésem lenne,mikori a motorod?Nekem 92-es.Nem tudsz véletlen valami normális magyar boltot!
alkatrész,kiegészítök,minden ami kellhet egy huskyhoz!!!!!
Szevasztok!
Ami aszt illeti nekem a cr jobban tetszik De ha már elindultál mindegy
nagyerekek életem legboldogabb pillanata megyünk a kx-ért amit belinkeltem
sziasztok.
biztos van ilyen..de szerintem nagy faszság
de nem gombnyomásra

hanem karbibeálítással
vagyis azt halotam,hogy ha ugy álítjuk be a karbit,akor fog lőni véletlenszerűen
na üdv!!

amugy sztetek mit ér az én husky m ?
én 350 et gondolok érte.. az sok vagy reális vagy kevés?
lenne 1 kérdésem

meglehet e azt csinálni,hogy az xt kipuffja lángokat lőjőn?
Ha gondolod a lé elköltését én vállalom....
a pénzt kifelejtetted!!!
amúgy cr jövő héten lesz kész mert annyi a motor , hogy nem bírom......de inkább összesűrűsödtek mert vagy 3-hoz most lett alkatrész és a gazdiknak mindjárt kell a gép .....ezért most rám jár a rúd de tele leszek lével!
CR hogy van?
Ergo, van hozzá alaktrész, szerencsével meg türelemmel...
tudod siki mi a véleményem a régi huskykról ...de az alkatrészellátásuk az még rosszabb....amúgy ne ijedj meg nem rossz motorok annyira...... de hozzá kell mondani azt is hogy ha jók csak akkor jók

a régi huskyk közül a 2T -hez jobb szerezni cuccot ...de drágább mint a japánhoz.....a japánhoz meg nem is annyira kell.....de endúróba meg crossba azért azok se mennek ingyen...kell oda isúj dugó meg egyebek ...de azokhoz az első hentesnél is kapsz ötféle dugót pl.!
93as