Gondoltam berakok pár képet a pályárol....
Szép helyen van az szerintem vitathatatlan(körbe hegyek), csak azt nem értem hogy miért zavarunk itt bárkit...
Fel lettünk jelentve azzal az indokkal, hogy a területet nem rendeltetés szerűen használjuk....
A kutya iskolást nem zavarjuk, Ő mondta...a lovardást nem zavarhatjuk, mivel most építettek oda quad pályát....(most gondoltam csak bele, ott a pályánk és attól kb 500 méterre egy quad pálya.. )
És nem is a területhez legközelebb lakók tették a feljelentést, hanem egy hölgy aki néha arra lovagol
Arra lennék kiváncsi hogy mi lenne a terület rendeltetés szerű használata , valakik rendszeresen ide hordják a szemetüket, az miért nem zavar senkit, tán az rendeltetés szerű? A szemetet elvileg mi fogjuk eltakarítani, akik oda járunk motorozni....
unatkoztam gondoltam leírom
emlékszem hát..........
de azért milyen jók voltak ezek ....már persze ahhoz képest hogy nulla forintból majdnem mindenhova elvitt!
jó ilyen max. mumus 1 a vége amire fel lehetett imádkozni
most meg már nem bírunk magunkkal el vagyunk szédülve csak a két és fél millás gép a jó ..........pl. ledobálni mumus 3-ról
mondjuk személyszerint nekem melengeti a lelkem 500 ezres cr-el elmenni vadi új 525 mellet mert a pilóta nem kapott hozzá tehetséget csomagban zsemberynél ez azért nem rossz érzés ..főleg ,hogy ez rendre előfordul van itt mifelénk sok makutyifülesnek jó lova aztán nem mumuskodnak ........hanem max. utaznak az erdőbe velük, feltéve ha nem otthon parkolnak !
Jó reggelt mindenkinek !
Egy igazi gyöngyszem , egyedi kézimunka ! A fiatalságom szép emlékait ébresztette fel . Jó öreg Mz , ha nemtévedek , az utolsó körben még láttam . Remélem végigbírta . Le a kalappal a srác előtt !
Hjááááááááááááááá az a videó!4
hát meg kell monfjam nem egy sóskút...szegény motorok tk ra törnek mire megállnak. Nemhiába vannak kötelekkel biztosítva a motorszedők
Amugy jó reggelt mindenkinek , értem jön a söfőr a sárga háromajtóssal fél 8ra. Szal sietnem kell ,mert itthagy a limó
Szép helyen van az szerintem vitathatatlan(körbe hegyek), csak azt nem értem hogy miért zavarunk itt bárkit...
Fel lettünk jelentve azzal az indokkal, hogy a területet nem rendeltetés szerűen használjuk....
A kutya iskolást nem zavarjuk, Ő mondta...a lovardást nem zavarhatjuk, mivel most építettek oda quad pályát....(most gondoltam csak bele, ott a pályánk és attól kb 500 méterre egy quad pálya..
És nem is a területhez legközelebb lakók tették a feljelentést, hanem egy hölgy aki néha arra lovagol
Arra lennék kiváncsi hogy mi lenne a terület rendeltetés szerű használata
unatkoztam gondoltam leírom
de azért milyen jók voltak ezek ....már persze ahhoz képest hogy nulla forintból majdnem mindenhova elvitt!
jó ilyen max. mumus 1 a vége amire fel lehetett imádkozni
most meg már nem bírunk magunkkal el vagyunk szédülve csak a két és fél millás gép a jó
mondjuk személyszerint nekem melengeti a lelkem 500 ezres cr-el elmenni vadi új 525 mellet mert a pilóta nem kapott hozzá tehetséget csomagban zsemberynél
Egy igazi gyöngyszem , egyedi kézimunka ! A fiatalságom szép emlékait ébresztette fel . Jó öreg Mz , ha nemtévedek , az utolsó körben még láttam . Remélem végigbírta .
mia zsír?...tudom iskola
amúgy sóskúti képek közt találtam ilyet.................nem csak jó motorral kell tudni menni
hát meg kell monfjam nem egy sóskút...szegény motorok tk ra törnek mire megállnak. Nemhiába vannak kötelekkel biztosítva a motorszedők
Amugy jó reggelt mindenkinek , értem jön a söfőr a sárga háromajtóssal fél 8ra. Szal sietnem kell ,mert itthagy a limó
éjjel írjatok sokat! bár most sajna nincs theo
nem baj nemsokára agyonverjük őket