Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes
Sőt... Ma két újabb fertőzöttről tudok beszámolni. Ahogy megjöttem, tökig sárosan, vittem a fiaimat motorral néhány kört. A nagy tán félt az elején, de a kicsi visongott örömében. Ja, nem forgalomban, hanem a város szélén egy mezőn
Oppácska... Az má nem oly vidám. Erdőben 10-15 esés, vagy inkább elcsúszás is össze szokott jönni. Igaz, túlnyomórészt le se áll a mocc, behúzom a kuplungot, felállítom oszt tűz tovább. Ezé is jó az endurózás
de én aszfalton de szerencsére ruha is 1ben maradt
Csak egyet? Én a mellékelt siratón kéccer, összességében meg vagy tízszer sároztam össze a hátam
Csak egyet? Én csak a mellékelt siratón kéccer összesároztam a hátam. Összességében vagy tízszer
Most mentem neki életemben először. Harmadikig kell felkapcsolni előtte, aztán nagy gáz felfelé, a végén má csak egyes. Kb. egyautónyi széles hely, jól kijárva. Kétoldalt fák meg tuskók. Olyan 100 % körüli jó hosszú emelkedő. Nagyon szupi egyébként. Úgy háromnegyed részig sikerült feljutnom. Kicsit tele volt a gatyám, az volt a baj. Nem mertem rendesen kenni neki.
én ma csúsztam egyet,se nekem se motornak nem lett baja,gyors lett 1 kanyar.... aztán elúszott a motor
az legyen a legnagyobb baj következőre te nyersz
Szasztok! Jót csapattunk ma. CSak az az átok gálosfai sirató kifogott rajtam. Ki is röhögtek
szép tőle, hogy mutatta az utat
Ha ha ha. Gondolom mikor elváltak elszabadult a pokol.
mackónadrágban
inkább szimóval mennyen elől
mámint Ő egy helyi srác aztán mutatta az utat nekik.....
na még az lehet nagy okosság , hogy elöl egy dt megy és azt kell követni a hatvanlovas paripákkal
laci2626!

Mennyiért akarta adni a haverod a suzukit és milyen évjárat ?

Megírta, hogy 125-ös, és lehet, hogy elég nekem egy 125-ös moci is.
én is
mi multkor 17 en mentünk..a 1,5 óra mulva már csak 3 an maradtunk...
Remélem nem lesz semi baja anyukádnak
Hu gecci nagyon nagyot turáztunk ugy el tévedtünk mint a picsa .Volt mocsár volt siratofal meg minden kivagyok elégé elfáradtam.A vonat meg majdnem elvitetet engem ugy emeltük át a sinen a quadot
az is csak akkor, ha mindenki egy tempot tud menni
nem tudom ők voltak-e....
azt tudom hogy vörösvárrol már nem tudták hogyan tovább, szántóig egy dt-s srác vezette el őket
jaja..nagy csoportal csak a szopás van...max 5-6..az még jó
akkor az nagy motorozás lehet 30 emberrel akkor se jó ha mind európabajnok !