Sőt... Ma két újabb fertőzöttről tudok beszámolni. Ahogy megjöttem, tökig sárosan, vittem a fiaimat motorral néhány kört. A nagy tán félt az elején, de a kicsi visongott örömében. Ja, nem forgalomban, hanem a város szélén egy mezőn
Oppácska... Az má nem oly vidám. Erdőben 10-15 esés, vagy inkább elcsúszás is össze szokott jönni. Igaz, túlnyomórészt le se áll a mocc, behúzom a kuplungot, felállítom oszt tűz tovább. Ezé is jó az endurózás
Most mentem neki életemben először. Harmadikig kell felkapcsolni előtte, aztán nagy gáz felfelé, a végén má csak egyes. Kb. egyautónyi széles hely, jól kijárva. Kétoldalt fák meg tuskók. Olyan 100 % körüli jó hosszú emelkedő. Nagyon szupi egyébként. Úgy háromnegyed részig sikerült feljutnom. Kicsit tele volt a gatyám, az volt a baj. Nem mertem rendesen kenni neki.
Hu gecci nagyon nagyot turáztunk ugy el tévedtünk mint a picsa .Volt mocsár volt siratofal meg minden kivagyok elégé elfáradtam.A vonat meg majdnem elvitetet engem ugy emeltük át a sinen a quadot
Mennyiért akarta adni a haverod a suzukit és milyen évjárat ?
Megírta, hogy 125-ös, és lehet, hogy elég nekem egy 125-ös moci is.
azt tudom hogy vörösvárrol már nem tudták hogyan tovább, szántóig egy dt-s srác vezette el őket