Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogyisnem föl fér még oda 2-tö csak faszán bekel helyezni.
tuti nem fog...még talán egy...
hühü.. van ám óra a papán
bazzeee...lehet hogy ide nem fog beférni még 2 motor...
jah szarul tanulok... 2 esek vannak dögivel azt ne migazán szeretik

az h magamntak tanulok tudom, ismerős szöveg

meg általába ha eljönnek megnézni akokr meg lehet egyezni de nagyon sok mulik az eladón és nagyon sok a vevőn is ...
nekem is volt olyan h nem jöttek el...elég sokan...volt 1x olyan hogy följöttek motor nézni szolnokról battára...és úgy volt h utána jönnek ide,már csak 20 km....és basztak jönni,telefonáltak h jönnek azt semmi,másnap írt a gyerek msnen h bocsi...hát kurvaszáját,de volt olyan is aki mondta h jön aztán nem hívott,nem is írt..
Nagyábol igy van de mentem már párszor motorért többszáz km-et,1hulladék volt(persze telefonban 1-2dolgot elfelejtett mondani) és gondolta az eladó ugyis megveszem(ha már lementem)nem engedet a köcsög...én meg otthagytam.Egyre több a bunkó paraszt...........szerintem
nem így kéne...motort ferdén bele,aztán kikötni kötéllel+spaniferrel+gumipókokkal....
Na ez tökéletesen igaz! Van 1 ismerősöm Kx 25 öt akar venni! Aztmonja hogy felhívott vagy 8 Telszámot és egyetlenegy volt tiszántúl..! A többi mind Somogy Győr Pilis!
készülődünk holnapra
erről az alkudozós témáról annyit, h itt azért a keleti fronton elég nehéz motort venni és eladni is. Az összes motor centralizálódik a dunántúlra és a budapesti centrum felé. Azért nekem pl Győrbe, Sopronba ,Pécsre elmenni egy motoréert kibaxott gáz. Persze,h alkudok a telefonban is, mert vakra nem akarok menni. Már maga a benzin is 20-30Eft, arról nem is beszélve, h elmegy vele egy teljes napom. A másik amit szeretek mondani , h végigutazza az ember az országot, és minden rossz a motoron. Lóg zörög csörög esik le minden róla, kukába való. Szóval meg lehet érteni a telefonon alkudókat is. Kell mondani a legaljától 10el többet, ha megfelel neki ugyis lejön, és ha még cigánykodik akkor egy 10est engedni oszt csá.
Kis értékű motoroknál sajnos bene van a pakliban ,h átbasszák az embert.Engem is sokan vettek palira, h lejön ,várom mint a sültalacot, oszt baxott jönni... ezt annak tudtam be, h 180E ft ot ért a motor.Egy millás motornál már biztos lejön ha megígéri.
hát mindennap iskolába vagytok!.........akkor mi a f...nak jártok oda vazze?
melegedni
hát tanulni kéne
sajnálom amúgy de majd lesz motorod ne félj .........persze ha tanulsz rendesen
ja és fontos ne felejtsd el magadnak tanulsz!
meg azért , hogy rendőr lehess
Sziasztok! A következő lene a problémám. Van egy DT80LC típusú motorom. Kicseréltem a kuplunglamellákat és a karbit is kitisztítottam. Amikor összeraktam nem tduom beindítani. Szerintem valami karbi beállítás ez, mert másra nem tudok gondolni. A gyertya ad szikrát, de sok tologatás után benzines lesz. Tudna nekem valaki segíteni? Teljesen tanácstalan vagyok!
szar tanulmányok miatt?
sziasztok!

el kell válnom a motoromtól szar tanulmányok miatt lehet h vicces de nekem nem az

szal a link itt van akit érdekel dikházza meg....

link
meghalt mindenki.... már csak egyet kell aludni
Elég lazac kép ez ádi eheheheheheh!

BÉKE!PEACE
Ja az MTX a Bratyómnak kellet BÓTBA járni! HE HE HE HE HE HE H EH
Újabb motor került a családba!

Honda MTX 125 R 1990-es,sárga fekete.De már kellett hengert venni rá 40 pénzé!

Kiesett a stift a gyürütől,és meghúzta a hengert.De Gézabá kihúz a szarbó,és éppen volt nála 1 dugóval mindennel!
CSak nekem nincs semmie,na mindegy!
De ha valakinek van Yamaha neoshoz"MBK OVETTOhoz " cucca szóljon,elérhetőségek az adatlapomon!
addigra kész lesz a mocim. csappatttunk!
? és hogyan jelentettek fel?
én voltam mocccczni , és sztem fel is jelentettek
jövő 7re havat mondanak