Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vaterán most van 2 mito felni 30ba,tárcsástul gumistul...még hozzá a 2 adapter meg ez az 40-50 körül megállna
Jó SM kerekek storno marad dugó, hűvely, szelepek.
Peddig gyorsan kerestem SM kerekeket. Bakker.
a szombati számok 65 56 2 20 az ötödiket sajna nem árulhatom el..
6500 bocs de gerrére nem számítottam
6502 nesze itt van még egy szám
oda elég 1 négyes vagy 1 ritka 3-as! Az ötös e-hétre ugyis nekem van lefoglalva..
hát ahogy gondolod,remélem nem lesz semmi..
Hali. Most olvasom hogy Zoozee tudsz bűvős számokat. Nem kell telitalálatos csak ami futi a
KAWA javitását, na meg benyára stb stb stb stb.
például hogy csak a lovak számát forszírozzam ...bizony meghússzorozódtak ........

nagyon szégyellném magam ha meg bírnának fogni....../még ha ugyanilyen motorrral kerget mint nekem van akkor se biztos/
voltak jó sztorik ... de régen meguntam már a kergetődzést ... kiöregszünk ebből is

bár nálam azzal baszták el a rendőrök a rexet, hogy megállítottak és minden rendbe volt de csak addig erőlködtek amíg égőkészlet vagy valami elsősegélycsomag nyitva volt és megbüntettek ....ekkor hibáztak..........cserébe húsz éve nem foglalkozom velük!
de már direkt régen nem köcsögösködök velük .........
most fejezd be,mert sajna már én is gonodltam vmi szimeringre a blokkban,az nagyon nem lenne jó
szimszonnal se tudtak megfogni soha mikor kicsik voltunk ...azóta meg mindenben előnyünkre változtunk
lehet nem is a karbi
a motor meg van ... a jó már kérdéses a fránya karbi de ha Jani nem lenne akkor még szarabb lenne miért szopok vele ennyit?
az kéne , hogy tudatosodjon benned ................ ha egy jó motorod van akkor nem kell paráznod ilyenek miatt
Mit gondolsz mér van itt ennyi motor mindenkinek zozzee mondta a számokat
komoly próbáld ki
peeeeeeeerszeeeeeeeeeeeee
majd megoldom vhogy...
Ez 1 tikos és büvös szám a kombinációjábol kijönnek a 5lóttó nyerőszámai
De szard má le ! Én néha direkt keresek rendőröket saját szórakoztatásra de olyankor sosem találok! Te is keressed akkó biztos nem lesz ha meg van akko irány a kukoricás
6520 az mi?
mi az a szám?,?zoozee amit beírtál?.?.?.?.?.?.?.?.?.
anyám itt izél h nem mehetek csolnokra mert elveszi a rendőr a motort.... de amúgy megyek,csak ez így nem jó h mindig tudatosítja bennem vki a kurva rendőröket