Üdv!
Dávid, jobbulást anyukádnak!
Gasagas-osok meg lehet voltak a vörösvári pályán, azért nem biztos, mert akkor még nem voltunk kint, csak mondták páran....azt mondták kb 30motoros volt és borosjenőre akartak jutni...
az jó ...ma én is motoroztam kicsit ..ill. inkább kirándultunk a hegyen családdal és odajött sok haverom és kipróbáltam a motorjaikat vittem gyereket ezer kört fülig ér a szája még most is
még husky is feljött nagyot teszteltük a lovakat
Hellóbeló!
Már csak kettőt kell aludni és találkozunk
Ma kiásták a srácok a rajtgépet is( félig ellepte a sár),úgyhogy tuti a terep.
Tehát holnap még van időtök felkészíteni a lovakat.A haver is ezt tette és összeállt fenevad.
Talán még emlékeztek rá,Csanaki belinkelte egyszer ide.A szóban forgó gép egy KX 500 R 1988-ból.
Új hüvelyt és Wiseco dugót kapott.Így talán felprüszköl 2.-be a siratón
Na tünök pacsálni mert holnap meló.Fasza mi?
Sziasztok segítségre lenne szükségem mert a motorommal van egy kis probláma mivel ma motorozás közben fur zajt hallottam a henger felől és lassított elmult a zaj és megállt a motor! Hazahuztak mert nem tudtam beindítani de a kompresszió megmaradt azonban a zaj a hengerfej felöl jön vajon mi lehet vele lécci segítsetek köszike elöre is?
szal most elvileg rendőrt kell hívni,jegyzőkönyvet felvenni..a cacso miatt...
pár kilós kár van a motorban...de most az a legkevesebb...
anyumnak ne legyen komoly baja
Dávid, jobbulást anyukádnak!
Gasagas-osok meg lehet voltak a vörösvári pályán, azért nem biztos, mert akkor még nem voltunk kint, csak mondták páran....azt mondták kb 30motoros volt és borosjenőre akartak jutni...
még husky is feljött nagyot teszteltük a lovakat
tényleg mi lett muttiddal faisst ?
Már csak kettőt kell aludni és találkozunk
Ma kiásták a srácok a rajtgépet is( félig ellepte a sár),úgyhogy tuti a terep.
Tehát holnap még van időtök felkészíteni a lovakat.A haver is ezt tette és összeállt fenevad.
Talán még emlékeztek rá,Csanaki belinkelte egyszer ide.A szóban forgó gép egy KX 500 R 1988-ból.
Új hüvelyt és Wiseco dugót kapott.Így talán felprüszköl 2.-be a siratón
Na tünök pacsálni mert holnap meló.Fasza mi?
pár kilós kár van a motorban...de most az a legkevesebb...
anyumnak ne legyen komoly baja
anyum elesett,de csúnyán
motor rendesen megtört...anyumnak a fején vannak horzsolások,meg a lábára nemtud ráállni