Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen máciusi ifjak!

Harcra fel
különben kíváncsi leszek lesz e vmi megmozdulás, de sztem annyira harangozták, h lófax se lesz belőle.. . . . .
majd meglátjuk estére
azzal nincs baj hogy eleget kap e,túl sokat is
Tíz körül megyünk sarazni. Mindezt csak azért írom, hogy közelebb kerüjjön a topik nézeccségben a májerokhoz
...na szóval....igen van itt egy rx... és tulajdonképpen el is viheted......zéé meg szolt csak zsufolt a volt a program....de hívj nyugodtan aztán megdumáljuk...vagy irj egy mailt a cuda@citromail-ra
na jó 8
mert muszály mennem csolnokra
én még idegeskedem
én viszont most nem vagyok ideges, megvolt ma a motorozás, igaz csak egy sv vel...
úgy lépek, reggel bringázni kell
másfél hete mondtam neki, hogy szombat csolnok... azóta nem sikerült eldöntenie..
ráadásul már haveromék meg faisst is rágja a fülem 1 hete hogy tok e menni

ééés már megin én csinálok szart a pofámból
áá idegesen nem tok aludni
hát valahogy reggel fel kell kelni
mivan lövik a pizsit? senki
Inkább igyál 1 sö9rt én is aztat teszem genya
ááááááá.... jó tudni hogy számíthatok a szüleimre
a bütykös kurva életbe.... nem hiszem el hogy fatermonak még mindig nem sikerült megszűlnie hogy igen vagy nem............... én is így fogok hozzáálni...hogy majd holnap....
Mariska mariska......Meszka bácsi Krekk anyó
na húztam egy kicsit csocsózni,aztán partííí
szevaaaaaa
jjjjj
Fúúú..
én legközelebb csak szombaton megyek...
csak hétvégén edzek,mert csepelen vana gép...nem akarom hazahozni mert akkor enduroznék..az meg senkinek sem jó....
de főleg amotoromnak nem teccene mert csunyán leamortizálnám
azaz 90esnek
ÚÚÚ, köszönöm!
Juppijééé! Amúgy nem gyenge a szám, szerintem! 43000 hozzászólás, ha megnézitek azért a terepmotorozás igencsak népszerű kis hazánkban is! Hál Isten!
Holnap nekem mindenki uzsgyi a szabadba és tessék egy naaaaaaaaaaaagyot csapatni! A motorok már türelmetlenül várják!
enyém is be lett állítva ahéten...úgy veszi mosta lapot mint a gecccccíííí
majd csolnokon meg menetpróba
jani
gratulálok
tiéd lett a 43000
De baze! Az hogy beállítják az nem jelenti azt hogy ki is mossák! Annak áznia kell jópár órát vizkő oldóban, meg ilyen hasonó cuccokban, mert ha egy kicsit el van dugulva a cucc, akkor nem kap elég tápot a nagyétvágyú vasad.