Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6520
Aztán csak óvatosan,ne végig határokon menjél,én is néha már félek az rxszel,döntöm aztán 1x csak elfogy a gumi
Oksi hallgatok a sok bölcs mocisra és már itt sem vagyok szevasztok.
Oké.most megyek felhívni mert nincs itt a fórumon
laci neked elment a maradék eszed is ilyeneneket ne szabad kérdezni zuzzál kifelé
Csakis mocccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!
cső.. előbb angol utánna mocc
Szevasztok! Megjötte,! Megyek moccolni a moccal mocctalálkozóra
Már indulhatsz is,süt a nap
hali!
nem kérdezted komolyan remélem még jó hogy
Szevasztok szép napot.Szerintetek elmenjek máma egyet turázni?
én úgy emléxem hogy 4es v 5ös,anno beszéltük...
nem tudom de lehet, hogy 5 sebességes de ha huskyt kérdezed jobban jársz
na mi van itt he? megjött a zéé
Ténylég még elfelejtettem kérdezni hogy hány sebességes?
Bazz pirossal írtam :@
ja ittvolt :D ez most nagy öröm :D már csak a választ várom aztán megyek sírni hogy menjünk el ére XD
jajj itt volt a " nagy " husky személyesen ezt a megtiszteltetést!

evenx te meg ne aludj rá sokat mert most frissen tették fel a hirdetést ...most az előbb jött a mail.........szerintem esélyes, hogy elkapkodják a lovat !
Oké szerintem kéne...És mennyibe kerülne?és van esetleg valami baja?vagy csak az idom nincs meg róla?és ha van még kép felraknád ide a fórumra pls.És ha most nagyon kéne (de ez még nagyon nem biztos...apukám miatt) akkor holnap elmehetnék érte?
köszi:krisZ
jó reggelt! aloha!
először is evenxgépe itt található! kicsit alkudj és vedd meg azonnal......... tetejébe ott van felétek !

másodszor.....még nem olvastam vissza mert tegnap elaludtam szépen ..............
harmadszor..... de jó nektek mert van motor a seggetek alatt
én m7kor mindig felkelek...kivétel ha buli volt,akkor elalszom délig...
ilyenkor felkelni amikor aludhatnál tovább , én aludtam volna normál esetben, de ma megyünk bringázni, poén ilyenkor 5 percel ébresztőórám elött mindig felkelek
majd napközben...most még táplálkozom
perverz , szünnap reggel 7 kor tanulni
na mi van itten?mindenki alszik vagy motorozik? én sajna ma tanulok,motorozás nem nagyon lesz...majd csak szombaton Csolnok...