Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

msn-e nincs neki vagy neked
DT rider! nagyon futtatod magad, kicsit hűsölj ,nem fogják az orrod elől elvinni az RXet!
a piros se rossz
ÉS kb mennyi HUF lenne?
én már csak vastag feketével fogok írni mert sokkal fajább !
jó csak fire-nek írtam h RX-et akarom megvenni...és nem dt-t
amúgy emailom: krisz5000@szarvasnet.hu
ha adsz e-mail címet megírom a mobilszámát husky-nak és akkor beszélhetsz vele azonnal ! mert nem tudom hogy hol a fenébe van .
én igen!
hát én se kötözködök de husqvarnás/te610/ a csávó ....csak nem értem miért nincs itt
(amúgy esztergomiak vagyunk )
naaaaaaaaaaaa ÍRJATOK MÁR!
ITTVAGYTOK?
hát nem kötözködök de RX es :D
na,mi lesz má ,kerüljön má elő a dt-s gyereko azt üzleteljetek,hétvégén meg cross
Itt lessz most?Jó már a számológépe?
sziasztok

itt vagyok ! most jöttem meg ebben a pillanatban ,még nem olvastam vissza ...................! szóltam huskynak !
Na mentem.Szasztok.
2006-ban "elég jó" volt....remélem nem rontottak rajta sokat!
Cső.az hogy nincsolaj a tartályba attól is lehet hogy "O"-án van a fékbetéted.Az a cső a berúgókartól meg egy szuszogó a váltóházból.Úgyhogy semmi pánik!
csáááá.....!
ZOOZEE////////HUSKY ittvan?
kiderítettem hogy nincs fékolaj a hátsó fétartályban..meg találtam egy csövet, ami a berugókarhoz megy, de sehonnan sem jön...a tankot is leszedtem hogy megnézzem, de semmi..
15-ért felújították a hátsó telót + pótoltak vmi kupakot...
összeraktam ma a mocit, holnap megyek egy 130 km-es túrára, aztán várom Csolnokot..
Hát bizony ez nem mostanában volt!
Remélem tetszett a pálya.Azóta a nyomvonalon nem sok minden változott,csak szélesedett,meg finomodott.
De majd szombaton meglátod.
csókolom mindenkinek...
Szép darab!
Ha ez is olyan jó mint a 450-es,nem fogsz benne csalódni.Baró a gép!Gratula!
Szecsu. Én már egyszer jártam nállatok a pályán pár éve