Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hella.
hát nem ...mert mire megmelegedne már megyünk a géppel........de nem hülyeség amúgy ......mert rezsóra rádobod elég 180 fokra melengetni és majdnem kiesik a csapágy ...de kinek van erre energiája?
elveszett a kalapácsod?
karburálás....
miért volt szervízben?
ohh i see....holnap megyek a drágámért dejó lesz
holnap?
oké figyeld a topikot ..majd lehet este már bekalapálom ide a választ !
Köszi.kérdezd már meg pls hogy mennyi HUF lenne...esetleg valami photo ha lenne róla mert nekem eltűnt.ja és még az hogy hány sebességes 3 vagy 4 ?köszi
a számológépe szart be azért nem olvas minket
zéé ha már ittvagy. te szoktál vmit melegíteni csapágycsere előtt vagy után az agyban? teán , kávén kívül?
mert egy tag m,a lehordott hogy én nem szoktam melegíteni?! mit?
megadta magát a husky? mi baja?
szánalmas
igen husky írta ...megvan neki, ma láttam a garázsba ...falumbeli értesítem mert beszart a gépe a minap és nem olvas most minket !
Vásárolj nálam Yamaha DT-t! 80ccm vonalkódmentes hengerfallal
2 DB kerékkel
üléssel kapcsolatot
Mindössze egyszeri 150ezer és még alkudni is lehet

bocsi de ezt nem lehetett kihagni és fáradt is vagyok....
Helló!
Sztetek milyen ez a motor, érdemes lehet megvenni? Köszi!
yzf
Andris,voltál Fehérnél?
tuti husky írta?akkor ha itt lesz kéne neki szólni!nincs itt?vagy mnegvan még a motor?
Szevasztok!
Az én motoromat is szétszedhetné valaki .....Jut eszembe hétvégére kész az én supermotom is sőt lehet hogy már szerdán vagy csütörtökön ......Ma voltam forgalmi vizsgán "B" -re ás most már az is meg van!
"szétszedés".... 1edül csak ennyire szoktam.....Törökkel már a az egésszat
Husky, írta!
jujj man szepen szet van szedve szegeny masina
én is nemrég cseréltem... de átadom neki hogy üdvözlöd
Ádi, csak arra vigyázz hogyha lehet, maradjon olvasható a csapágyméret + porvédő mérete, mikor kiszeded őket...így egyszerűbb lesz újat venni..
Na léptem, késő este még visszatérek...
én inkább őket hívnám fasznak...lófaszt nem értenek a motorhoz és még minket fikáznak..kérdezd meg, tud-e gumit cserélni 10 perc alatt!
Ja, ilyen a motorom ma...hátsó teló felújjítás...én szedtem ki, nem egy R1-es srác!