hát nem ...mert mire megmelegedne már megyünk a géppel........de nem hülyeség amúgy ......mert rezsóra rádobod elég 180 fokra melengetni és majdnem kiesik a csapágy ...de kinek van erre energiája?
elveszett a kalapácsod?
Köszi.kérdezd már meg pls hogy mennyi HUF lenne...esetleg valami photo ha lenne róla mert nekem eltűnt.ja és még az hogy hány sebességes 3 vagy 4 ?köszi
zéé ha már ittvagy. te szoktál vmit melegíteni csapágycsere előtt vagy után az agyban? teán , kávén kívül?
mert egy tag m,a lehordott hogy én nem szoktam melegíteni?! mit?
Szevasztok!
Az én motoromat is szétszedhetné valaki .....Jut eszembe hétvégére kész az én supermotom is sőt lehet hogy már szerdán vagy csütörtökön ......Ma voltam forgalmi vizsgán "B" -re ás most már az is meg van!
Ádi, csak arra vigyázz hogyha lehet, maradjon olvasható a csapágyméret + porvédő mérete, mikor kiszeded őket...így egyszerűbb lesz újat venni..
Na léptem, késő este még visszatérek...
én inkább őket hívnám fasznak...lófaszt nem értenek a motorhoz és még minket fikáznak..kérdezd meg, tud-e gumit cserélni 10 perc alatt!
Ja, ilyen a motorom ma...hátsó teló felújjítás...én szedtem ki, nem egy R1-es srác!
elveszett a kalapácsod?
mert egy tag m,a lehordott hogy én nem szoktam melegíteni?! mit?
2 DB kerékkel
üléssel kapcsolatot
Mindössze egyszeri 150ezer és még alkudni is lehet
bocsi de ezt nem lehetett kihagni és fáradt is vagyok....
Sztetek milyen ez a motor, érdemes lehet megvenni? Köszi!
yzf
Az én motoromat is szétszedhetné valaki
Na léptem, késő este még visszatérek...
Ja, ilyen a motorom ma...hátsó teló felújjítás...én szedtem ki, nem egy R1-es srác!