az igen ..............ne vidd vissza inkább valahogy szerezd meg tőle az axo rc6 párját ....beszámítva az olcsóbb te egy darabodat ....az a másik axo nem ér neki semmit mert páratlan ...kinek adja el ?
fakk
vetttem jociéknál a boltban egy csimmát..zsír volt..betette a dobozba,hazajövök,kinyitom..erre egy totál más csizma volt az egyik..a másik az oké volt..de a párja ilyen amit adott mellé,csak tök fekete ez meg az amit vettem:D
egyik 33 másik meg 73 ropi
gyuri, nem menekülhetsz...megéztem hogy néz ki az aprilia, menthetetlenül felismerlek!
Mondom, engem nem lesz nehéz felismerni...jó gép, béna lovas...
Egyébként kitöltöttem az adatlapot, oszt" felpakoltam néhány pikcsőrt is..
De tök jó,vágom Dávidot,Zozit,Janit,Csanakit felismerem,Andrist is,Ádit is...én leszek a spíler,úgyis én megyek fél9re,remélem úton nem lesz para....visszafele se.
zéé még élek, csak bécsben voltam a sógoroknál, gyakorolni kell a szakmát meg a nyelvet! mindamellett haladni is kell a korral, szoval a fűnyírás uj generációját nézegettem kint.
meg most se csalódtam a mávban, 22 54 helyett 02 54 re be is ért a vonatom ny1re...
(még jó h csak 8tól van suli)
a karom hát.. észrevettem hogy egyre inkább puposodik ki a bőröm a vállamnál, ami azt jelenti, h egymásra forrnak a csontok.állítolag 1 év alatt visszaformálódik, addig érintésre selejtes leszek. majd nemsoká vizit és a doki eldönti, h mi lészen.
standar_: boccs de az elgondolás is selejtes már.hiába a pár minusz kiló, a blokk akkor is ólom, a futómű puding, egy mondással: xarból nem lehet várat építeni
vannak rendes motorok, amiket erre a célra találtak ki. inkább olyat keressél.
vetttem jociéknál a boltban egy csimmát..zsír volt..betette a dobozba,hazajövök,kinyitom..erre egy totál más csizma volt az egyik..a másik az oké volt..de a párja
ilyen amit adott mellé,csak tök fekete
ez meg az amit vettem:D
egyik 33 másik meg 73 ropi
Mondom, engem nem lesz nehéz felismerni...jó gép, béna lovas...
Egyébként kitöltöttem az adatlapot, oszt" felpakoltam néhány pikcsőrt is..
Keresnék 125-ös KTM exc-t max. 280.000 forintig.
Ha valaki tud kérem jelleze, nagyon sürgős lenne.
Köszönöm!
grat a ktm hez
na farltam suliba
csaoo
meg most se csalódtam a mávban, 22 54 helyett 02 54 re be is ért a vonatom ny1re...
(még jó h csak 8tól van suli)
a karom hát.. észrevettem hogy egyre inkább puposodik ki a bőröm a vállamnál, ami azt jelenti, h egymásra forrnak a csontok.állítolag 1 év alatt visszaformálódik, addig érintésre selejtes leszek. majd nemsoká vizit és a doki eldönti, h mi lészen.
standar_: boccs de az elgondolás is selejtes már.hiába a pár minusz kiló, a blokk akkor is ólom, a futómű puding, egy mondással:
xarból nem lehet várat építeni
vannak rendes motorok, amiket erre a célra találtak ki. inkább olyat keressél.
most hirtelen ennyi inkább alszom 2 órat...
én is léptem
csaó