Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hánytól lehet gyűlni
hányra lehet menni? megyek nyitásra,segédkezem vmit
Csanaki te nagyon el vagy tályolva.
Az a megnevezés hogy "Nyílt nap"azért van mert ilyenkor mindenki számára szabad a pálya!
Tehát ingyenes!
Aztán olyan hogy nevezési díj pedig azért nincs mert ez NEM VERSENY!
Mind már számtalanszor leírtam,ez az egész nem több egy baráti kötetlen motorozásnál!
Ha nevezési díjat akarsz fizetni,akkor gyere el augusztus 05.-én.Na akkor verseny lesz.
Mindenesetre gyertek minél többen.Ingyér van
a vénség kezdeti jelei
áhh..csak viccelek
hánytól lehet gyülekezni a pályán szombaton?
Hy!A nyílt napon mennyi lesz a nevezési díj?
minden jó, ha a vége jó!
amúgy meg nem arról beszéltem,hanem jössz ezzel a szarral h up meg stb majomságokkal,amiket ilyen prohardver meg stb fórumoknol tolnak a bekockult loserek....
Szasztok.
Képzeljétek tegnap hogy jártam?!---Gyalog!
Vagyis majdnem.
Kimentünk motorozni,levettem a bringát a futóról,szivató,indítás miegymás...
Mire felvettem a csizmát frankón meleg a gép,húzok egy gázt és mint akit agyonlőttek megáll a technika.
Rúgtam rá egy párat(kb 4600-at) semmi reakció,ill néha-néha 1 pöff.
Semmi pánik,Gyertyacsere..
A másik gyertyával is ugyan ez...
Rútam rá ismét vagy 6000-et,toltuk-huztuk,meg sem nyikkant.
Már ráolvasással is próbálkoztam,mire a haver agyából kipattant a szikra,miszerint nézzünk bele a karbiba,nem rázkódott-e ki a főfúvóka..
Segédváz le,és láss csodát,a levegő útját kissé elállta egy rongydarab,amit én raktam bele a szívócsonkba a mosókupak alá,ha be is megy a mosáskor némi víz azt felfogja.
Csakhát a marha siet hogy minnél több benzint kifüstölhessen,igy nem figyel oda a részletekre.Csak kupak le,légszűrő a helyére,és mehet a menet.

Akárhogy nézem ez az öregedés kezdeti jele.

Hát ez történt tegnap
szerintem meg kurvára el vagy szállva magadtól...de mind1.
megyek dávidéval...megdöglök
a bazdmegre gondolsz? 1 nem kockás fórumról való hanem haverom csinálta... 1 nem én találtam ki hanem megkértek rá.....

marhára meg annyit hogy bekaphatodbuizsidó kurvára leszarom.... nembaszom fel az agyam az ilyen csicskákon mint pl ádimama.... idejön hogy provokáljon, és azt várja hogy majd felkapom a vizet, ő meg jót röhög.
én meg nem foglalkozom az ilyen senkiháziakkal... annyi gerinc nincs benne hogy bemutatkozom... egyszerűen annyira csicska hogyha lehánynám meg 10xreződne az értéke
hát azt még meggondolom....
persze,pihenő helyen fölállítom sztenderre azt lehet csodálni majd yzdel megyek 1 karikát
Xlzx te a pályára is bejössz majd?
Szerkó.
kezd el a kockás fórumról való marhaságodat,uppoljál aztán tuti többen leszünk... marha
döglünk
jah
kerék 1be meg 2be:)
Ha egy 80-as dt-re rakok egy 100-as pollini hengert akkor az mitől lessz jobb?
mivan?
kialá?
a 335ezer alá?