Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a klx annyira izmos ?
végignézel az adatlapokon, figyelsz egy picit az emberekre, és hopp mindenkit megismersz...
én tom hogy theograf vmi megfigyelésnél dolgozol a gsm nél vagy hol és drz je van
faisstról hogy yz je van régebben dt80 ja volt amit a bátyjától ,,örökölt" me neki xt je lett
spyről hogy a simo után lett mz 250 e aztán kx és gerrével szokott mocizni
csanakiról hogy pw je volt, most yz és egomba lakik, de bajótra jár mocizni
zoozeeről azt, hogy volt már mindneféle motorja most cr van, de akar egy husky te510 et illetve ktm et ilyesmi ccm be
gerréről hogy van egy grizzlyje, ktm je meg egy robesza, amivel frankón tud kerózni :)
stb
stb
stb
stb
stb
Arra nem gondoltál hogy elad és vegyél egy izmosabbat?
micsoda ? ..értem kb....de mégse
kitől hallottátok ezt ....
egy nyitott kipuff ér valamit ....de lehet endúróba nem az az okosság inkább a nyomaték felé hangolt és nem a nyitott !
ezeket az elköszörüléseket meg az elékeléseket honnan vettétek ...meg miért akarjátok ? esetleg nem ér bele a dugattyú a szelepbe vagy ?
naaaa zoozee?
Nade mondjátok meg, hogy a ló*aszba fogok én ott megismerni mindenkit? Üvöltsem hogyaszonygya: "ki van itten a fórumróóóóóóól!"
Na neeeeeee...
Mondjuk tudom hogy Faisst valszeg éppen egy spanglit fog tekerni, de a többiek...
jaja
Már kérdezet. "Itt vagy". . . .
lyesz!
iiiiirtam
de én a pinkmotors oldalán nem találok szimeringeket
na szted milyen változás lenne egy yamaha xt600 on, ha nyitott kipuffot rakunk rá, illetve elékeljük a főtengelyt, hozzáköszörüljük a kiegyenlitőtengelyt, rakunk rá egy 650es vagy 660 as hengert, uj dugattyút és tömitéseket?

illetve ha megszabaditanánk pár felesleges kilótól!
na,na!mit szerveztek ti itten, olyan bőszen? Csolnokot?
alszol?
kérdezz!
mi a zsír?
itt
elég kihalt
zoozee lenne egy kérdésem ittvagy?
megnéztem én is..de kb semmi nincs rajta
na megyek...
csao
új oldal elméletileg terepmotorosoknak a gasgas oldalról lestem
hát ja ....+ még muterék