Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elissa, én is Heves megyei vagyok/voltam! Hatvanban születtem...
MÉ" ismernélek meg egyből?
lehet hogy csütörtök reggel megnézik yz-t
de a komolyabbakra gondoltam
majd azis lejön
Elszőr is INDEX minek?
Itt vagyok, itt vagyok!nem azért mondtam Standar...én se töltöttem ki az adatlapot..
milyen néhány dolgot?
jó csak megkérdeztem, hogy mekkora változás lenne ennyi
Nehéz volt kitalálni. Csak vissza kellett lapozni egy párat.
Félre a viccet szerinted érdemes bele őlni egy rakás pénzt? És kicsi az esélye hogy megéri.
szerintem ezzel így kéne motorozni ...jó mondjuk néhány dolgot levehetsz de ne merüljetek bele nagyon és ne verjétek ezt szét adjátok el....és inkább dobjatok hozzá pénzt és vegyetek gyárilag könnyebbet meg erősebbet és hidd el még olcsóbb lesz mintha ebből csinálnátok 525 exc -t
andris engem könnyen felismernél
na nem irsz?
látom még új vagy itt...
andris te csak menjél oda és majd mi odamegyünk hozzád !
Mert volt amit szégyeltél? . . .
nem régi, most 10 éves
nem vagyok leszólós tipus, nem is leszólásként mondtam...
a lejjebb leirtak miatt nem rakok képet...
hát mindent lehet de nem biztos , hogy érdemes ...vagy hogy egyáltalán van értelme

próbáltunk már pl. dr 650-ből motort csinálni de nem sikerült!
a súlycsökkentés is probléma ...egyrészt bizonyos szinten túl drága dolog......másrészt lehetetlen egy ilyen régi ólommadárnál ....mit dobsz el a blokkot vagy a vázat , hogy könnyebb legyen?
jo de nem mahamra értettem anno nekem is ki volt töltve a adatlapom, csak sokan beszóltak és inkább kiszedtem meguntam
Kis komám nem a klx-re gondotam vazzze. De mutas képet a tiedről.
Én legalább nem szégyeltem kitőlteni az adatlapot.
asszem, marad az üvöltözés...
Kösz Standar a tippet...megnéztem az adatlapodat.Már tudom hogy 14 vagy és feltöltöttél kb 6 videót...most már tuti fel foglak ismerni...
meghaltunk?
Szép estét crossördögök
olvastam egy ujságba, hogy ezeket meg lehet cisnálni egy motoron és jó beállitással akár elő lehet csalogatni + 10 15 lovat