Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki ííííííííírrrrrrrrrrrjon már!kéne RX
jah akkor nem tom
jah...melegitsd meg a hátsó agyat -ami aluminium- agy a csapágyat, amiben esetleg feszültség is van (nem elektromos. ), háha belerobban az arcodba, oszt" jól megvakulsz...
NEEEEEEEEEEEEEMMMM!azt tudom h nem annyira nem vagyok hülye
de már nagyon régebben...tavaly valamikor ...
én is ezt mondtam neki.... és még fikázta a tudásom... meghogy a sok fasz nem viszi szerelőhő azért szívunk mindeg a crossmocikkal a srácnak r1 e van
az egy dt 80 as volt és Faisst írta
Hátsó kerék kivesz, egyik oldalról bedugsz vmit, kiütöd a csapágyat (vigyázz, nézd meg nincs-ezégergyűrű), belülről távtartó kivesz, kiütöd a másik csapágyat is, oszt kész..utána vissza az egész..
én is ezt kérdezem ezt figy : "Figymár! Te melegíteni nem is szoktál semmit, csak úgy bekúrod a csapágyakat? Az széééép." épp a csapágycseréről volt szó...
Csá.Nincs valakinek itt eladó rx50-ese?jó valami régebbi is csak ne legyen nagyon kuka és olyan 100 körül,de mondom jó a régebbi is.Nekem régebben itt ebben a topicban valaki küldött 1ről képet (még a régebbi fajtáról) csak aztán mennie kellett és aztán nem írtam.azt mondta (csak nemtom ki) hogy ott áll csak nála,meg hogy lusta volt meghirdetni neten.
előre is kösz.
Ja és boldog névnapot nekem
mivel, gyertyával?
most cseréltem...mit kell melegíteni?
bizony
VKI mondja már meg hogy csapágycsere estén (hátsókerékben); nekem most azt mondta egy másik fórumon egy tag hogy melegíteni kell vmit nem hiszek neki ezért kérdezem tőletek
igen ez a mai nap amit mentem ...kornel-az tényleg jo hír
asszem holnap viszek egy ásót meg egy lapátot és megigazítom kicsit
bazz hihetetlen hogy ez a sok eső hogy szétbaszta a pályát.... tele van lukkal az egyik kanyar... az utánna lévő asztalt ha szerencséd van meg tudod ugrani ha nincs akkor pattogsz
kira volt
ennyire nem szeretik az emberek a Gasgas-t meg a KTM-et?
Pedig még jó árban is adom...
el kéne már adnom ezt a két motort...
jo hir hamarosan egyik mocis haver megy olaszba cucokert
gartula
Mocccccccccccccccccccozni....
HY!Ez a mai napi km?Szép teljesítmény
122km ....annyira jó volt moccozni
Gratula sikerült egy új accot regelned?! Ügyes vagy... Holnap mi lesz a neved? csak hogy felkészüljünk a csicskapajzsgenerátorral... Recskáztál mam már vagy írjak még pár sort hogy elélvezz? Szánalmas kis faszkalap...

Léptem mocizni....