Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézted miket ínak a vidid alá........................
http://sportmotor.hu/motoros_v... ezt még anno csináltam, csak most töltöttem fel
Akkor jól tudom, láttam mér hogy hogy mérik, elbiszem műhelybe és megkjérdezzük hogy mekkora kell bele, megveszem és viszsavisszük hónóltatni.
ha a saját motoromból indulok ki akkor megbízhatóak
összvágtam a vidit... most menti... aztán feltolom.. és kérek mindnekitől egy 5 öst.... bagyságrendekkel jobb mint az előző... minőségben is
néztem és nagyon tetszenek...
4.000 kb. de ez körül van mindenhol a hónolás ...mérni meg csak komoly mérőeszközzel tudsz általában nincs olyan otthon senkinek ....nem a tolómérőre gondoltam...
a dugót pontosan mikrométerrel lehet megmérni de nem az számít .... hanem amit nehezebb mérni drága megfelelő mérőeszköz hiányában az a furat...ezt furatmikro ..vagy .in-to ......ezzel méred ez nincs csak olyanoknak akik ilyesmivel foglalkoznak....
Ez a gép is álmaim között van, csak nekem csöppet drága
Sziasztok!

Tudna nekem valaki mondani pár infot a Maico márkáról? Ez egy 685cm3, 2t, 82 Le! Alkatrész... stb! Használtauto-n van! Érdekelne, hát ha jo, mert biztos komolyat indulhat!
Köszi

A TE 510-ről, pedig biztos jo, csak meddig? Nem volt soha megbízhato, legalább is az én ismerőseim közül volt egy párnak és mindig volt valami gond. Versenyen biztos jo, de az egészen más mintha megvennéd utcai használatra!
Nem tudjátok mennyibe van egy hónolás, és hogy hogy kell lemérni hogy mekkora dugó való a gépbe? mert szervízbe adnak dugót 28ért hónólással, én meg tudok ugyanolyat 19ért, ezért érdekel hogy mennyi...
kár hogy a 450 képét tettem be ...de kívülől ugyanilyen
na nem is mondtad ....ugye, hogy disznók a nagy 4T husky-k....nézted őket?
TE 510 nagyon komoly szerelem elsőre
bár nemláttam már 1 napja a fórumon
Télleg hol van Lünyő?
ő is tud xlr baja motort
aha, ismerem
rendes csávó
na találkoztál már lünyővel?
csak 4t 250 endurot tudok (XLR BAJA )
Urak,

4 T 250 eladó masinát ki tud ( CRF, YZ 250 F estleg RMZ )?
Nagyon kellene!
Nagyon-nagyon egyedűl érzem magam motor nélkül!

HAli
én is...tetszik az a 180as hátsó gumi meg láttam az extreme sporton testet róla....komolyság volt vmi 180at ment az egyik brit pálya végén,és még nem volt vége rövid áttétellel ultrabrutál
jó is az elfogadnék én is egyet
Tegyél fel képet az alkatrészekről,mennyire gáz a dugód?

Meg lépjél be a SKYPE-be hogy dumcsizzunk!
én meg 1 sxv 550-t
veszek egy rx125-öst!
jóreggelt!
nálunk elég jó idő van, a szél se fúj már annyira ugyhogy megyek ki meghajtom a gépet!