Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

105 nézem felfele de már nemigen van erre 130 tartok de szegény srác mar nemigen mert szolni semit sem
ez a KTM téma mindig megoszló véleményekkel jár.... én amit mondtam az a saját véleményem volt, ha valakinek tetszik megveszi, valakinek tetszik de mégis más motort vesz. Nekem is titokban kedvenc motorom, mert televagyok narancs színű ruhákkal + cross ruhám is narancssárga és karkötőm is KTM-es.
Én nem mernék belefogni egy ktm vásárlásba. Azt aláírom, hogy bajnok motorok, de azt nem egy motorral csinálják végig... vagy igen ? Husaberg is kilőve, 2 hónap alatt haver kifektette pedig előtte DT 125- je volt. Az a baj, hogy belém beszélték a haverok, hogy nekem WR 450-est kell vennem, mert az bírja a strapát, nem úgy mint az Ausztrál CSODAMOTOROK.
sajnalatal hallom peddig jot dumalhatunk volna
Ezek hanyadik hozzászólás körül vannyk??? Hadd viduljak má én is... Istenem nem hiszem el 1esek mennyire sötétek..
na végre nemcsak én vagyok a hüje! ezt mondta a haver is,hoggy itt mindenki
380 nal megy és nekem nem hiszik el hogy nagyon tuning a motorom de ők kétszemélyel 330cal mennek!
nincs is olyan motor ami tud kétszemélyel330 at
főleg enduróba! ez is egy nagyhüjeség .
a gerle meg mit akar nagymotorozni 16 éves megölné magát a végére !
nemcsak engem kell fikázni
meg 20 óránként csere minden tehát naponta? hüjeség az egész
nekem a tuning drz n semmit nem kell és erős marad sokáig! most én röhögök
ÁÁÁ mesze vagytok tölem
te jossz?
aha az 100%ott fogok satrat verni a suzuki stand ellot rmz es drznel csodalatos elsz
Kishapsi reagált rá
apám wukk
te még a hülyénél is hülyébb vagy, és még irni se tudsz értelmesen, te valami elmegyógyintézetből szabadultál.
arow cső minimum 15 Le, persze a 2T nél tud dobni anyit, de egy 4T nél lehetetlen.
a jön a haverom és megmondja hogy mért vastankos.
megmondom én neked, azért vastankos mert annak gyártották. a 40Le nak bőwen elég az is. meg hogy ekkora faszok mint te ha elesnek vele, akkor remélhetőleg megfejelik a tankot, és ott elyben megdöglenek.

nem létezik hogy ilyen hülye legyél, de legalább már rájöttél hogy W.D.40.=wudu"wu2"wuk=meg a f...szom tudja mivel egyenlő.

a lényeg hogy hülye vagy és kész.
De jól megy egyeseknek , ugye nem a 125ös xt re gondolsz?
Köszi kori faszán mész kiálitásra?
azé mostmár leeshetnétek rólam nekem igazi tuning drz m van! arow cső 15 ló minimum
megkérdeztem a havert mondta ne dőljek be nektek hüjeséggel szivattok, és ti nem értetek hozzá hétvégén lessz fénykép jön a haver és megmongyja miért van vas tankom is
ne szivassatok mert elegem van a hüjeségből meg az egészböl!
képeket is fejezzed be zozee mer unom ! de jók amúgy
és csigariga mi az hogy nem merek? én?
Eszt is wuk irta
szeva laca hogy vagy?
Baszki beszarok ezen a srácon viszaolvastam és kurva menő a srác ahogy osza az észt
szasztok gratula xthez elismeres! persze ha le eretsegizel
vááá fater belement az xt be... ha leérettségiztem szal június elején eladom a gépet
jj de jót mentünk... a felvételek jók lettek... haveromnál van a kamera.. hétfőn hozza a dvd t és már csak össz kell vágni
És ez ráadásul az S verzió volt hm??
hali
na most már biztoshogy adrz-nél nincs jobb motor a földön!!!!!!!!!!!!!!!
hiábaa szaroztátok tényleg nagyon erős sőt nem lehet nála erősebb
mindenki mongya hogy az övé milyen erős de ez tényleg kibaszottul nagyon állat erős
nem bántam hogy alegjobb motort választottam igaza volt a havernak
drz a legjobb és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoozee ha meghalgatsz nem veszel szemetet mikor van rendes motor is DRZ 400 e
Wd 40 irta még nagyon régen most találtam mindjárt linkelem
lenne egy kérdésem....már vagy 2napja beküldtem egy boncolást....de még mindig nem jelent meg...nem rakják be, vagy ennyit kell várni?
Zozz!
Ha majd lesz időt, lécci tegyél már be egy pár régi wukk hsz.-t h nosztalgiázzunk

Kit látnak szemeim!!???!!!??? Wukk? Mizu, elköltöztél Nyírtelekről?