Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért kicsit jobban fog kinézni az uj kék idomokkal...mint amostani ütött kopott karcos szaros fehérrel...
dob az árán rendesen...szerintem...az meg mellékes hogy a blokkja tökéletes
valakinek lesz egy jó vétele...
nem,még nem hirdetem..majd ha kap uj idomokat...
Nemrosz váltás lenne a drz után ami persze tuning egy 250yz.
rákéne sozni wukra
már hirdeted?
szerintem is baromság idomozni, matricázni ha már ugyis váltani akarod, és szó sem lesz megtartásról....
hát ja...annyit biztos semmilyen palimadár nem adna...456 pénzbe van most..még az idomset 30...majdnem 500ba lesz a végén...
örömtáncot járok ha 400ért elviszi valaki...
aztán megyek is az rmzért
Azért irtam mert most a te géped kurva jó és anyit tuti nem kapsz érte amenyit rákenytél.
8389
én tök tisztában voltam vele hogy 250 elég...még nagyon régen eccer beszéltünk erről...450est még anno azért akartam mert endurózni is akartam vele...
de tudom hogy hogy megy a 250 4t ha húzom ezért nem kell 450
Na ezt pofázom már neked ezer éve 250 4t. Ma beszéltem egy endurós sráccal, 160üzemóra van az rmz-ben 250-es és még semmit nem cserélt benne, és pöcre indul hidegen melegen . Olajat is csak akkor cserélt benne amikor nagy néha eszébe jutott. Igaz csak endurózásra használja , pályán még nem hajtotta.
Nelégy hülye
de gondolom neki 2 licence volt...
váltást akarom majd...nem egyszerre kettőben menni
uj idomset elsz rajta meg matrica + ismerös
ha nem viszik el nyárig..akkor beadok..tökmind1 mennyiért..
hmmm regen lehetet ifj Nemeth Kornel csinalta 80cc ment es utana 125cc is piheno nelkul es 3lett:)emlekezetes verseny volt
amugy lehet kategóriát váltani évközbe???
mert ugye 250 B ben vagyok...át lehet menni 125 be szezon közbe?
nemhinném
Ott majd beszámolják vagy 150eFt-ba.
okay man akkor kialitason meg lesuk a suzuki csaladot okay ha nem megyunk ell egymas mellet megint
rmz nem rm
elegem van a 2t ből
rmz vel ma is tök patentúl mentem a pályán...
yz vel meg csak keresztbe
de ha arról van szó rmz vel is lehet kereszbe meni ha akarsz...ezért jó..pöttyet kezelhetőbb
igaz sok haver 250es mellet van meg a balu is azt nyilatkozta sok palyara nem jo sok a 450
oks, értem! van benne valami!
okay man vagom kiralysag akkor olyan lesz mint haverode rmz250 vagy csak sima rm
az hogy az lehetetlen kimotorozni pályán....
pályára lazán elég egy 250 es..és persze olcsóbb hozzzá minden
jaja