Nem sok különbség van már osztrák csúcsmotorok és japán csúcsmotorok között.Mivel még csak mentem velük, de nekem nem volt ezért én sok emberrel ellentétben nem nyilatkozom.Azt, h ezt meg azt hallottam, xart sem ér. Majd ha lesz nekem is mindkét márkából akkor nyilatkozom!
hellósztok!!
rájöttem miért nem pörgött ki rendesen a kis MZ , kellett állítani az előgyujtáson mostmár sokkal jobban kipörög!! megyek ki is próbálom...........
Ja bírják mint állat!! Persze!CSak Nyíregyen a Yamaha kereskedés tuljának van vagy volt 1 450 raptor és 160üzemóránál valahogy eltört benne a gyűrű... Ezt ő maga mondta!!!Pedig nem lehet arra fogni hogy rossz gazdája lett volna ! Nekem ehhez képest a kétütemübe van 230 körül üzemóra és semmi baja! Ezzel nem azt akarom mondani hogy szar mert én is Yamaha párti vok van is hála istennek belőle.. Csak azt hogy mindegyikből van szar példány akár ujonnan is..!
hát ja .De ugyis járok gondolom majd pest fele akkor minden képen beszélünk majd.Faisstnak elkértem a számát az övét már tudom.Mert ugyvolt hogy megyek veresegyházára mert volt egy kis gixer az egyik srácal a quad ügyébe.És mondta hogy találkozhatnánk.Majd ugyis lesz alkalom remélem.Jó ha van az embernek egykét jófej haverja"ismeröse".
Sikerült megvenni a csimmát? remélem jó vételt csináltál ha igen!
rájöttem miért nem pörgött ki rendesen a kis MZ
csőgáz