Sziaszto fiúk, lánok! Te Zé! Mitfoglalkozol ............ manusokkal? Még mindig nemtuod? Azok ugatnak, akiknek semmi közük semmihez. Na megyek veszem a ruhám, fél10-kor indulás. Jó motorozást mindenkiek!!
persze hogy lehet venni patentszemet külön/minden valamire való motorosboltban van/....csak adott típuson belül /neked 520-as/ van o-ringesre való (szélesebb és van hozzá 4 pici o-ring) meg sima láncra való is az egyik kb...300....a másik 500 pénz.
lünyő akkor melyik motor a jó ?? mit kell venni ??
ki ne találd , hogy mondjuk az 525 exc vagy 300 exc nek van valami baja ...hogy csak a két legjobb versenyendúrót említsem E3 kategóriában ....három helyen már bizonyított a teszteken .... az életben .....ja és nem utolsó sorban a versenyeken !!!
most már itt a városban a bobby friss gépével 20 fölé emelkedett a nagy ktm-ek száma"nagyon vigyázunk" rájuk és évek hosszú során egyikkel se volt különös gond ...de mielőtt mondanád van wr is meg sok más is ...ezt csak azért írom mert van tapasztalat bőven.......én is ktm-ért adnám oda szívesen a sokmillió forintot!
jó reggelt ! ma motorozás!!
bár az idő nem ennyire Qrvajó 2 fok van/éjjel lehet egy se volt/ de nem esik semmi na mindegy megyünk azért nem cukormotorosok vagyunk .........
majd lesz valahogy, olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy
hú de várom.....hogy ha lemegyek a garagéba akkor nem lesz lapos a kerekem
amúgy mindenkinek jó motorkázást !!
Najó az összes többi japó se rossz éppen.
ki ne találd , hogy mondjuk az 525 exc vagy 300 exc nek van valami baja ...hogy csak a két legjobb versenyendúrót említsem E3 kategóriában ....három helyen már bizonyított a teszteken .... az életben .....ja és nem utolsó sorban a versenyeken !!!
most már itt a városban a bobby friss gépével 20 fölé emelkedett a nagy ktm-ek száma"nagyon vigyázunk" rájuk és évek hosszú során egyikkel se volt különös gond ...de mielőtt mondanád van wr is meg sok más is ...ezt csak azért írom mert van tapasztalat bőven.......én is ktm-ért adnám oda szívesen a sokmillió forintot!
bár az idő nem ennyire Qrvajó
majd lesz valahogy, olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy
hú de várom.....hogy ha lemegyek a garagéba akkor nem lesz lapos a kerekem
amúgy mindenkinek jó motorkázást !!
én is lassan készülődök, mert menünk bulizni, csak várom a haverokat
na megyek befexem tv-zni aztán szunya mert 8 kor kelek aztán gó pálya..
joccakát mindenkinek
csaóóóóóóóóóóó
én azt vennék ha lenne sok lóvém...