Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

punnyadás van...adapterem még mindig nincs kész
nekem!
De hol van Standar? Sanyíííííííí?
Na gyerekek megjöttem kinek hiányoztam??
legyen má meg a 37000
cső emberek... elvileg megcsináltam a wr gyújtását..... már csak ki kell próbálni.... kiváéncsi vagyok hogy megy... nyélgázon
Motrodat mindenképpen hozd, megmutatunk egy pár szép helyet.
köszi! hasonlo hozzászolásokat varok, tapasztalataokrol, hibákrol,stb.
Tanits zozi tanits
szevasztok zoozee vagyok !
bobbytól irok mert ő már nem birja idegekkel
annyi,hogy alapjában véve az xr400 az egy jó kirándulómotorpótló volt csak eljárt felette az idő és a tátongó ürt a drz kezdte betölteni ........erősebb,könnyebb, és öninditós,ja meg vizzel hütik mint a rendes motorkat. de emiatt még nem a világvége enduró...... eladási sikerei titkát azontúl, hogy megbizható nagymértékben olcsóságában és a suzuki kedvező hiteleiben keresetjük.
szerintem cseréld le rá az xr-t azért megbánni nem fogod .......mert körbe lehet vele motorozni az xr-t vele
nem xl, xr
Este fele jön majd szecsu az majd kiokosit hogy milyen az xl neki volt "van".
lehet hogy jobb, de ugyanaz a évjárat 2-3 kilóval drágább.3kilóbol 2évig motorozok. különben csak azt akartam tudni van e valaki akinek volt xr-je és drz-je is és mi a tpasztalata,
mert többre számitottam amég nem mentem vele,a hangja is iszonyatos, az525 nek is, de avval kmpromisszumot tudák kötni.
De DRZ-től sokkal jobb. Futomű, erő, élettartam se rossz.
Valóban az520 egy pit "ólommadár".
gondolom egy 520-525 közöt van egy kis árkülömbség is nem
Mindenki olyat vesz amire pénze van
és mien okbol nem vennél 520-t?
igen, az 525-ös nagyon jo, de 520-ast nem vennék
megéri, de inkább az erdőkbe ami a környéken van
Nah hála égnek halad a fórum. Üdvözlöm az uj tagokat.
Szép város az az Esztergom. Mostmá lenézek eccer majd oda.
És te mentélmár KTM-mel?? Pláne 525-el?
Szia. Azt akartam venni vadi ujjat, de lebeszéltek. Vettem egy 520-as (képen azt mosom) nembántam meg.Ez a kép vétel után 1-orával.