Szia!
Oktoberben vettem elvileg közel friss dugoval...a gép már nem nicasilos, hanem perselyes(gondolom mikor tört a gyürű akkor kapott a nicasil és olcsobb volt a persely) eddig nem volt vele gondom, szerintem butaság hogy csak olyan dugo van hozzá ami 10ü.orát bír, attol még a 125ös crossok is többet mennek simán.....Ehhez is van ugyan úgy mint a többihez Prox vagy Vertex dugo, ha minöségi dugot használsz jol bejáratod akkor szerintem sokáig nem kell hozzányulni! Lóerőbe nem akarok hülyeséget mondani, maradjunk annyiban hogy 27.....
Ha bármi kérdésed van vegyél fel nyugodtan MSN-re: siki92@msn.com
sziasztok.Egész jól birja,töbségében ktm-ek között motorozok,ezért forgatnom kell rendesen,a hangja olyan mint az újnak,de a váltója elég szar, (szerintem gyárilag)
hello! Zatykó Gábor vagyok és szeretném megtudni hogy a motorjának a dugójával volt-e valami gond?? Mert úgy hallottam hogy a versenyendúrókhoz mint például Honda CRM-hez csak olyan dugót terveznek ami könnyített és csak 10 üzemórát bír! és azt szeretném még megtudni hogy hány lóerős egy Honda CRM?
ő hát az 1800 km alatt eddig nem volt baja... pedig aztan hajtom rendesen a rendszám tábla tartom tört csak el.... de amugy megvagyok vele elégedve nagyon
kicsit lemaradtam a napokban ,de megpróbálom vsszaolvasni azt a regényt amit írtatok!