Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

spirálforgáshoz:
drzben nem hiszem, hogy gáz lenne, mert digit az óra, gondolom a spirál egy inkrementális jeladót forgat meg, aminek jó esetben tökmindegy, hogy merre forog, mivel csak négyszögjelet csinál. Nem villamosmérnököknek érthetően: hasonló az autók ABS jeladójához, tökmindegy, hogy merre megy, csakúgy mint a bicycle óránál
Szal nálam nem lenne gáz a mitofelni
Ezt csak úgy leírtam, nem tudom, hogy kit érdekel.
Napot, nyakat!
márc 2 szombat? Melyik évben?
jaja, ő a legbiztosabb, de van egy másik érdeklödő is....
most épp lekéne már mennem leengedni az olajat, meg a vizet, hogy kicseréljük a berugotengelyen a perselyt, amit még nem is láttunk , de valszeg az a gáz, több dt-s mondta már....
nyomom le a berugokart és kb 90%ba csak elforog, nem mozgat semmit....
erről jut eszembe, vasárnap be akartam indítani....ugye berugni így nem lehet de emlékeimben ugy élt hogy futok egy kicsit ráugrok kuplung ki és kettesbe indul is simán.....még 3adszorra se, gondoltam tologat téged a faszom, majd ha már rugni is lehet.....ma reggel gondolkozok hogy miért nem indult...és hopp eszembe jutott.....mekkora f... vagyok, elfelejtettem hogy van egy "rejtett" gyujtáskapcsoló benne, amit elfelejtettem és ennek következtében szinte lehetetlen let volna még 10edik tolásra is az indulás
valami haverod veszi meg?
ugytünik van vevő a DT-re de legalább szem elött marad!
reggelt!
lusta voltam utána nézni de a 99es, 25ösbe HPP volt még a tegnapi gyors kutakodás alpján....
jó reggelt zsiványok!

powerszeleptéma nem vagyok biztos benne 125-nél azért nem írom ide
ami a tuti a cr 250 -nél 92 -ben már CRV volt 100% ......az biztos zsolti szét lesz rúgva a valagad ...az biztos
ha jol néztem még az aluvázas 125ösökbe is HPP power volt....98-99be még tuti, de mostmár érdekel, utána járok
1992 ig volt " HPP-S " a HONDA 250-es CR-be,125-be 1997-ig talán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 250 az biztos!!!!!!!!!!
jó 8!
hát senki többet 3. szor..... én mentem... holnap zh a memóriaillesztésekből
faültetés lesz
na mentem, cső
jo8
mindenki alszik??
jo8
hy
nm.
köszi! ma már sokat segítettél
a dt be 0.7 L viz megy...