Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erik 2004-05-06 85 bajnoka asszem!!!!Tud a srác az tuti!!!
hát te nemtom......szerintem a 5.-4.-3. hely lesz!! Hugyecz Eriket viszont tuti nem basznák oda ebben 10 lityka benzin biztos vagyok
hiába lett volna sx em, nem maradt volna meg, az eladásra tökéletes lett volna... jo nem az h nem használtam volna, de nekem nem kell ktm.. csak japan
vagy 250 2t
én a 97 esben is hpp láttam
aztán lehet hogy mindenkinek odabasznak
De szerintem legkésőbb jövő tavasz és itt a többi 150es 4T!Ha lessz Yami azt kipróbálnám de addigra már célszerűbb volna egy 250-es 4t legalábbis 15 évessen.
a honda meddig hpp-s?
kisebb köbcentibe sztem a 2T a nyerő nagyba jó a 4T is!!!!
engem nem a faridom téveszt meg hanem a powerszelep ...azt írtad hpp...
jaja ezek kamuképet mert még a többiek nem jöttek ki a 4t kicsikkel
ja HPP poweres
Meg én szerintem Se a Békfi Bende se a Szikla Peti nem fog nagyot villantani ezzel a Hondával
95 ös.... a "faridom" ne tévesszen meg. az régebbi mert 1x már sikerült eltörni
nálam az 525sx volt a 10es..sőt az már 20 as volt bazze
ja ihattál mert hányas a motorod ?milyen powerszelepvan benne ?
jah igen Csanaki. Előreláthatólag eladom a dt m és veszek egy 2005 ös xt t a fogyasztás miatt
De nézd csak meg ezt a képet!!!Bár 100% hogy valaki ügyeskedett gépen vele mert a kipuff. vége még olyan mint a 400Yzf- en azt meg 2000óta nem gyártanak kb.De a Yami is jön majd egy 150-160-as 4t vel!!!!!
szal a 125 ösökben.... szal a saját kategóriájában persze hogy nem lehet összemérni a teljesítményét egy 450 essel
hát én a 125 ös kategóriában pontoztam..... meg vót már bennem minden amikor írtam
nem mondtam hogy az enyémre 10est adna
nemtom..szerintem jó
én biztos vetetnék 1 et faterral ha kicsi lennék és versenyeznék
Nem azt mondtam hogy 4est adna rá!!!!Lehet hogy a tiedre sem adna sokkal jobba nem?De mind 1!Hát ha veszel nekem 1 et akkor elfogadom szívessen!!!Mellesleg 23le hmmmmm és ez még csak "prototípus" mostani Motomixben is az van de hát nemtom............Honda meg nekem nem kell csak Yamaha