Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bízzunk benne hogy jó lesz! De te ezt nemrég vetted vagy tévedek?
A kék szinű az enyém. Most már. Ezen a képen még nem az enyém volt. Most már kicsit máshogy néz ki.(jobban) majd rakok fel róla képet.
nem igazán lett vna pénzem ujra nicasiloztatni hüvely van benne
rendessen csak hüvelyezve lett? vagy újra nicasilozva?
most még nincs.mert ma raktam össze fullra.nekem meg nem kameras mobilom van.majd csinalok rola fotot.
alkatrész nekem is több lett volna..jóval 100 fölöt...de 96 ba megtudta oldani szerelő
jah de msot a 125ccm-est hasonlítottam Faisst Amugy Endy nincs kép egybe a motorodról?
fötengely csapágy, hajtokar, föt. szimmering, töm. készelt(athena 12ropi és nem stimmelt) , henger hüvelyezés, dugo, lánccsuszo, 2db légszürö, meg kisebb aproságok még. Amuyg nekem is 160ra jött vna ki csak a szerelö távoli rokonom sokat segitettem én is . Meg az alkrészeket unokatesom rendezte a realmotoron kersztül igy kaptam 30% kedvezmény
vagy 25 a másik meg 60
jó... csak mondtam
Nah meg az egyik 25 Le a másik meg 42Le
Hallod endy a dt-t meg a cross motor alkatrészeket nem nagyon lehet összehasonlítgatni mivel ami neked birja 2 évig az nekünk fél évig se!!! ennyi
naja mert csak a blokkjába ment a lóvé...
és nem is látszik
én is mikor megvettem a motorom mentem vele pár km ert aztan gyürü meg dugó meghalt.szar utánygyártott volt benne.de most frankó prox van benne.mentem is már vele 20km ert:D jó mondjuk nekem dtm van.ahhoz kicsit olcsobb az alkatresz szerintem,én a dugó gyürü cserét megusztam 20ból.
én 176ot költöttem yz re
amikor meghallottam azt hittem h leszopom magam.de belenyugodtam, most tudom h fasza a gépezet. ja és az enyém 2004es
Ici neke hány éves a hondád?
mi a geci... mit tettél bele? feltudnád sorolni h mire készüljek fel? van videod rola msn n tudnál küldeni? kivi vok a hangjára h az is olyan e mint az enyém

mennyi ideig volt a "műtőasztalon" ?
az oké, de bármelyik elbaszhatja a másikat is
az igern 115eFt nem semmi!!
most már nem mert most költöttem rá 115ropit!!

a te berugokarod is "könnyen" megy le?
próbáltam dönteni
nem nagyon jött össze...