Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de faszák
nagyon rövidek
milyenek a videóim?
Én azt csipem mikor a lovasok uggatnak az erdöben....2vel alapjáraton megyünk el melletük,persze beszol a természetbarát gyökér de van pozitiv gondolkodásu is..kutyás 3-4kutyával mindig megállunk ö megfogja és int hogy menjünk csak
finoman oda basztam magam a motorral együtt....
térdem fáj de gecire......
viszont megturták a pályát, szélesebb és sokkal jobb lett!
Ez már egy igazi folyam
Csö emberek . Mi is jót motoroztunk ma a Ferihegyi Repülötér mögötti kispályánkon.Lassan készül a pálya,már van traktorunk is tudjuk rendezni a terepet készülnek az ugratók a mandinerek tavasszara kész is lesz teljesen.Nagyon sokan járnak ki ide van élet rendesen.
Nem, nem bántam meg!
Mai folyónátkelés..
ezzel totál egyet értek....felénk pl a játszótérre viszik sétáltatni+ kakiltatni a kutyákat....és az ember ne legyen felháborodva...a gyerekek meg ott játszanak...ez nem baj..de ők leugathatják+feljelentgethetik az embert!!!Pff....komolyan mondom a h*nyás kerülget az ien idiótáktól!!!
Érdekes.
Szóval az nem baj ha a kutya az útra szarik, csak az ha kicsit fel van kaparva az út, meg mennek kirándulni
iskolák stb, aki szétszemetelik az erdőt, mellesleg a túrabakancs is felszántja az erdőt
Részemről mindig lassan megyek az adott helyen, alapjáraton elpöfögve a sétálók mellet. De az egyetlen út ami átvisz engem a város széléig. Vagy kerülhetnék aszfalton, de ott meg jöhet a közeg és nem akarok minig menekülni.
Viszont az ilyen patrióta idióták kikészítenek. Én is adózok és az én pénzemből is épült az a kibaszott murva,ergo használhatom is. Max nem sétálva hanem gurulva.
fönt van a dl hangja....
ti is a kerülethez tartoztok....vagy nem?!akkor szívetek joga használni....elvégre direkt sportolásra tették rendben ...és a motocross is ebbe a kategoriába tartozik ....
szüleik adójából van....ez itt a lényeg..akkor meg simén motorozhatnak ott...
Kedves Bognár F. remélem találkozunk az erdőben.. Akkor majd felléphetsz keményen!
hát...elég disznó..már lehetett powerig pörgetni..faszán bejárattam..
haveromat vittem visze akocsihoz...mert fotózott...
3-4-5 nem gyorsultunk mert szétkapar mint a szar..még két személlyel is...
valami kibaszott nagy bütykös gumi kell hogy fogja a talajt...
túl erősre sikeredett
de nembaj
na eldöntöttem....éretségi után lehet hogy rmz 450 lesz...
drága...de muszály váltani 4t re
köszi meglesem...amugy a hütőviz is olajos volt:(
Jó lenne már motorozni is nem csak a pénzt költeni rá....
na meséljél márt milyen volt a gép?
És ahhoz elég sok típusnál nem kell szétkapni a blokkot.
Igaza van a faisstnak jól beszél, az a folyadék valoszinü a fagyáló miatt olyan szinü.
hűtővíz...
vízpumpaszimeringet nézd meg..akkor ilyen az olajad ha az elszállt mert akkor keveredik a vizzel ésw ilyen habos geci lesz
Elfogadom -És gratula
hello.
több kérdésem is lenne.egyik hogy ma leengedtem az olajat a blockbol és hát szomorúan láttam hogy amikor megnyitottam a csavart víz jött ki majd utánna jött az olaj is.az lenne a kérdésem hogy ez normális?mert szerintem nagyon nem.és az olaj is olyan zöldes volt meg habos.amugy amióta megvettem a motort nem cseréltem benne azt az olajat mondjuk nem is mentem vele sokat.mi miatt lehet ez a viz az olajban?én tömitésre gondoltam.de melyik lehet az?nagyon nem szeretnem megint szetszedni az egeszet mert most rajtam be a blockot a vázba.meg át kell esetleg mosni valamivel a blockot belül vagy csak siman öntsem rá azt a Repsol Transmission 2T olajat?
másik kérdésem.
van a az a levegőszűrő sziavcs.azt hallottam hogy azt valami specko sprajel kell befujni ami valamilyen olajos.az lenne a kérdésem hogy esetleg valami más megoldás nincs?én nem nagyon szoktam krosszozni inkabb csak endurozom meg aszfalton megyek.marmint annyira nem megyek a nagy homokba.csak mert ha nem muszaj akkor nem költök ilyen draga sprayre.meg most nincs is ra penzem.köszi a valaszokat előre is.