Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kabbe kolegina
háde nem lett vóna ecerübb a feliratokat nézni?
már vártam hogy megszólaljt te lesbőltámadóruhaszárítókötél
1szerübb lett volna a számot nézni
nézegetem-nézegetem de nem hinném hogy a kipufogó helyet cserélt úgy hogy tükrözés
ugylátom ezt pont elbasztad mert nem a nyomba mész
próbálgattam az ugratást és érkezéskor beletapostam a váltóba kurva durván de pont ráért a lábam! sajnos ez van! :( fancsi azért jó volt veled
Na megjöttem plyat verettem ma... a grizzlájjal Reggel nyolctól du 4ig kb 25lityó benzinembe került de olyan keresztekben volt részem hogy azt Solberg is megirigyelné ugyanis full hó volt a mellékutakon meg délután is megmaradt...Ja és oldalkocsis motorral is lehet nem gyengén nyomni ma próbáltam 1 350es Jawat a tököm eldurrant de azé még mindig a Grizzly a nyerő
estét
csabika ezt rendesen bes***tad
hogy csináltad?
Na szép estét mindenkinek!Nem vagyok itt,csak beköszöntem,mert Dirty Dancinget nézek
Csabika..sajnálom ..mx neked meg köce
nahh majd még lehet felnézek
mai motorozás kanyar gyakorlás, nagy szélben.
Nálunk még esély sem lett volna rendes motorozásra, csak jó kis havas veretésre, mert rohadt jó kis hó rittyent reggelre.
Megyek gyorsan meglesem iwiwen fanni riszálós képét
csaáó!

Dávid: RM-es azt akarja hogy FIZESSEK NEKI 80-100 EZER FORINTOT
sokkal nagyobb
jó hát ja róka talán nagyobb sőt tuti
amugy meg erre a raklap fikapicsakicsi "ugratóra" minek kéne érkező?
persze
holnapra tolok fel majd zsír képeket
jön velünk egy "profi" fotós is aztán majd katinntgat szorgalmasan...
csak az a baj hogy 6-7 megás képeket ide feltölteni...
a 2. képen érkező nélkül ugrálni...ilyet szoktam én is...érkezésnél a váz is leér ugye süti?
mai ,,motorozás" eredménye: váltókar törés valószínü tengellyel együtt,hátsó teló csavar törés+elázott gyújtás+1 óra motor tolás esőben szép a mai nap!!
stét!
cső! kész a gép
Szasztok!!!Faisst- ez igen
Szevasztok!
Hazatértem a csapatásból ...olyan fasza pályt találtunk azthittem,hogy behugyozok
Volt valaki csapatni még?
Csak nem a patentszem okozta zozi
ez 2 hete volt
kapok belépőket motorkiállításra...
még jó hogy a zöld hugyozógép a kawánál van és lesz kint standjuk