hola!
van egy rm 125 96 s évj, 270 ezer péz, a haveromé, van benne kb 6 üzemora, én azt halottam az rm ekröl h a váltoja kaki, igazez?? félek tőle, mármint h beszarik, és nem akarok rá költeni egyből... szal értitek h mire célzok...
az volna már karaj...a lelátokrol a nézök csak anynit látnának,hogy ez alöttük lévö pér méteren röpködnek a backflippek 1kilométerrel odébb gyorsasági verseny még 1km arébb qua verseny visszáb 1 km-errel jetski verseny....1km balra falmászó bemutaó 1km-rel jobra rallyauto tesztnap 1km-re fel a levegöbe ejtöernyöös rutinvizsga ......és ez mind egy CSARNOKBAN
1 komplet minden motorsportra alkalmas objektum megfelelne mindenkinek és én vállalom a pénztáros feladatát is...(mindenki joljár-korrumpálható vagyok )
eltérve a témátol:sok vidiben láttam mikor átgangolnak a vizen(de rendes mély ton avgy ilyesmi) és egysenknek nem sikerül,és elmerül a moci,nem lesz attol valami komolyabb baja?
és akkor szükitsük a kört.....csak a forumozok jöhetnének,mindenkinek olyan vasta adnának amilyet szeretne és korlátlan benzin+olaj álna rendelkezésünkre
Félrehúzodnak azok, hidd el hogyha a szembe sávba mész nem a sziréna miatt fogank féllreállni
Meg fater mellett már tapasztaltam hogy lehet erős forgalomban nem csak mocival zúzni
van egy rm 125 96 s évj, 270 ezer péz, a haveromé, van benne kb 6 üzemora, én azt halottam az rm ekröl h a váltoja kaki, igazez?? félek tőle, mármint h beszarik, és nem akarok rá költeni egyből... szal értitek h mire célzok...
lenne benne egy kurva nagy cross pálya,megy egy faszaki kis dzsingeles,siratofalas,patakos hegyes enduro kör
Meg fater mellett már tapasztaltam hogy lehet erős forgalomban nem csak mocival zúzni