Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyezik a véleményünk, szerintem csak standar nem vette a lapot
szívemből szoltál
nem nem arrra rosz r....nc k.....a g....i fejü .szo....s ku....a gondoltam
én nem mondtam semmit, nyilvános fórumon nem formálok véleményt inkább...
Perverz , nem tudom mit esztek rajta
hát én húzom a gázt mindne nap.... de a cr még mindig beteg. holnap cserélek gyertyakábelt... ha az se megy akkor megy a villamosmérnök bácsihoz
kelemenre gondolsz?
sok jó növérke lesz benne d elesz köztük egy nagyon csini
hola!
van egy rm 125 96 s évj, 270 ezer péz, a haveromé, van benne kb 6 üzemora, én azt halottam az rm ekröl h a váltoja kaki, igazez?? félek tőle, mármint h beszarik, és nem akarok rá költeni egyből... szal értitek h mire célzok...
Na megyek nézni a Fábryt
ja és 1km-re le a föld alá barlangészás
mondjuk került közé egy-két nem motoros sport is de akkor már legyen benne mindneféle extrémsport
az volna már karaj...a lelátokrol a nézök csak anynit látnának,hogy ez alöttük lévö pér méteren röpködnek a backflippek 1kilométerrel odébb gyorsasági verseny még 1km arébb qua verseny visszáb 1 km-errel jetski verseny....1km balra falmászó bemutaó 1km-rel jobra rallyauto tesztnap 1km-re fel a levegöbe ejtöernyöös rutinvizsga ......és ez mind egy CSARNOKBAN
1 komplet minden motorsportra alkalmas objektum megfelelne mindenkinek és én vállalom a pénztáros feladatát is...(mindenki joljár-korrumpálható vagyok )
eltérve a témátol:sok vidiben láttam mikor átgangolnak a vizen(de rendes mély ton avgy ilyesmi) és egysenknek nem sikerül,és elmerül a moci,nem lesz attol valami komolyabb baja?
szépjóestét
ja de mint amatörnek,nekem az elején elég volna egy kurva anyg konténer fullig vágva szivaccsal megy egy kis daru azt csumi van....
Asszem elmentem
akkor nekem jöhetne egy 450 s ramon
meg egy freestyle pálya
és akkor szükitsük a kört.....csak a forumozok jöhetnének,mindenkinek olyan vasta adnának amilyet szeretne és korlátlan benzin+olaj álna rendelkezésünkre
Foglaljuk el a Sportarénát
na az nagyon jo volna....
lenne benne egy kurva nagy cross pálya,megy egy faszaki kis dzsingeles,siratofalas,patakos hegyes enduro kör
Félrehúzodnak azok, hidd el hogyha a szembe sávba mész nem a sziréna miatt fogank féllreállni
Meg fater mellett már tapasztaltam hogy lehet erős forgalomban nem csak mocival zúzni