gynegülést szerencsére nem érzek rajta,szoval akkor inkább ne kapjam szét?
habár ahogy magam ismerem akkor abbol jo ugysem lesz ugyhogy akkor inkább hanyagolom.
de azért akinek nem nagy fáradság irja már le pár sorban,hogy hogyan is lehet ezeke t adolgokat megállapitani,had okosodjak
amúgy sziasztok! spy gyógyulást ...hallani a gépen ha már szar meg érezni is ...inkább ne szedd szét ha még jónak érzed.....mert lehet többet rontassz vele ....
evenx megjött a cucc nagyon zsírul műkszik..köszönöm szépen !
kösz mindenkiune,remélem hétvégre megjavulok mert ha lesz ho akkor emygünk csuszkálni ha meg nem lesz ho akkor tépek motorozni
ha ratiy idö lesz(ami elég valoszinü)akkor szeretném lekapni a megskubizni a dugot stb...hogyan tudom azt megállapitani,hogy milyen állapotban van a dugó,hajtokar stb....
császtok.a suli elmaradt a betegség miatt
én beszéltem giorgioval és azt mondta,hogy""szerintem egész jóó
a telók nagyon faszák
hangja se olyan mint egy 25-ösé erő is van benne, de azért nem olyan mint egy 250-es cross a 125-östől egy kicsit erősebb meg többet megy , nyomatékosabb röviden ennyi szerintem ár/érték arányban elég jóó """
ezeket mondta a crm 250röl
Spy arra céloz amugy, hogy kéne melléjük egy kawa is, és akkor teljes lenne a nagy japán motorgyártok listája Aztán meghóditod europát!
1dt 1cr és most mindezek mellé egy yz
így 3. nak
habár ahogy magam ismerem akkor abbol jo ugysem lesz ugyhogy akkor inkább hanyagolom.
de azért akinek nem nagy fáradság irja már le pár sorban,hogy hogyan is lehet ezeke t adolgokat megállapitani,had okosodjak
evenx megjött a cucc nagyon zsírul műkszik..köszönöm szépen !
1et értesz?
Unalmamba bekapcsoltam a TV2-őt....hát bazz ez szégyen! Aki elég bátor az kapcsolja be!
Attól függ hogy mennyire terhelt a heg!
ha ratiy idö lesz(ami elég valoszinü)akkor szeretném lekapni a megskubizni a dugot stb...hogyan tudom azt megállapitani,hogy milyen állapotban van a dugó,hajtokar stb....
Bugicnak volt 250es CRM-e de elég ritkán néz felénk....
én beszéltem giorgioval és azt mondta,hogy""szerintem egész jóó
a telók nagyon faszák
hangja se olyan mint egy 25-ösé erő is van benne, de azért nem olyan mint egy 250-es cross a 125-östől egy kicsit erősebb meg többet megy , nyomatékosabb röviden ennyi szerintem ár/érték arányban elég jóó """
ezeket mondta a crm 250röl
kecske3
Már ha elmegy a TS-em. A cr-ek jobban bejönnek, mert alu vázasak
Tapasztalat? Melyik jobb?